nechy vytahout blatniky a budes v poho.......myslim to stoji jen 1500............ale nevim jestli blatnik nebo komplet........a u novejsich auto to neporusi ani lak (bo spis u novehu laku)
Hmm.... taky si myslím že budeš drhnout. Ten předek bych dal 235/35/18 a zadek 255/30/18 a nebo na předek zmenši šířku gumy tzn: 225/40/18 a zadek nechej 255/30/18. V každém případě ty 30ky profily jsou brutálně tvrdé. Měl jsem možnost je vyzkoušet na Audi a měl jsem vyskákanou prdel. Každopádně to bude M3 móóóóóc slušet.
osobne bych sel do 225/40 predek a 245/35 zadek, ale je to na tobe... /z mojich zkusenosti- 235/45r17 zadek drhne, ale staci zavalcovat lemy a malinko vytahnout...idealne sedi a nevytrese....taky mi prijde zbytecny davat sirsi pneu jak 245, protoze se rychleji sjede a sedet bude velmi podobne jako 235..... predek 225/45r17 sedi a netaha v kolejich, nicmene tvrdsi...225/45r17 je komfortnejsi, ale zacina tahnout....235/45r17 svezeni supr-komfortni,ale taha uz dost neprijemne...... tak si to nejak preber na R18
vnitrek nebude drhnout urcite, venek mozna.... mam ET 35 a sirku 8´´ a 235/45 drhnou /malinko jsem vytahnul lem a ok/, 235/40 ne, ale uz jsou dost tvrdy
A hrozi pri tom zavalcovani a vytazeni lemu popraskani laku ? Nebo je to "zopar milimetrov" ? Je to prace pro karosare nebo se to da spachat sikovnou rukou ? Dik za rady :cuz:
Tak jsem dopredu dal 225/45/17, dozadu jsem pod bedlivym dohledem nacpal 235/45/17 a je to fpoho :walk: Vsechno s ET40 a nemusel jsem kupodivu ani zavalcovat lemy blatniku. Akorat si nesmim dozadu nakladat tlustoprdy. :prd2:
To Stealth: No a jakej rozměr máš na ráfku, myslím Alu.???..Dal jsi tam 7,5x17 nebo 8x17 ?..Rád bych to věděl taky mě čeká dát tam 17" kola ale vytahovat zadní lemy blatníku se mě nechce..Dík..
P.S.: Ty to už musí být pěknej balon ve předu když jsi tam prdnul 225 co?:) ..
Je to 8x17. Predtim jsem mel vpredu 205 zimaky, takze to tedka trosicku vic taha v kolejich a holt uz clovek nemuze za jizdy mavat obema rukama ze stresniho okynka a nechat karu at si jede sama :cuz:
Jojo. Ale ty zimáky byly na plecháčích a teďka už odpočívaj ve sklepě. :oboci: Nemám sníženej podvozek, takže možná proto se to tam fpoho vleze. Mám aj standardní tlumiče a péra (Hvězdička znamená úspěch !) takže možná proto se to tam vlezlo v pohodě. Hlavně pokud budeš kupovat neorigo kola, tak si dej pozor na připevňovací šrouby (LK 5x120) a průměr náboje (72,6).
Třeba u těch co mám já, to bylo ve firemním katalogu tohle: