Čest. Potřeboval bych radu. Je to pár tejdnů, co jsem si koupil BMW. Mimo jiné věci, co teď s károu řeším, mám problém s otáčkoměrem. Od 1000 do 3000 je uplně mrtvý, nebo jde sekaně a dále se už pak rozjede celkem normálně. Co s tím můžu vykutit?????
Originál zaslal T.o.m. Čest. Potřeboval bych radu. Je to pár tejdnů, co jsem si koupil BMW. Mimo jiné věci, co teď s károu řeším, mám problém s otáčkoměrem. Od 1000 do 3000 je uplně mrtvý, nebo jde sekaně a dále se už pak rozjede celkem normálně. Co s tím můžu vykutit?????
Priznam se, ze u Bawa to muze bejt klidne necomjinefo.. ale u sve predchozi karky ( Pazouta jsem resil podobny problem a muze to byt bud nahon tachace nebo domecek v prevodovce, ale opravdu si nejsem jistej jestli je to u Bmw reseno stejne..:dunno:
Originál zaslal Don T Priznam se, ze u Bawa to muze bejt klidne necomjinefo.. ale u sve predchozi karky ( Pazouta jsem resil podobny problem a muze to byt bud nahon tachace nebo domecek v prevodovce, ale opravdu si nejsem jistej jestli je to u Bmw reseno stejne..:dunno:
Resi otackomer a ne tachac, jinak Bawo neni Pazout a ma jak tachac tak otackomer elektronickej a ne na klicku...