Cau hosi, muzete mi nekdo poradit co delat kdyz mi vykon motoru po 5000 otackach pada na hubu u me 318i. Docela me t osere a nevim jestli to tak ma byt nebo je nekde nejaka bota.
Mnoooo, nevím, ale lambda způsobí problémy v celém spektru otáček. Jestli to ztrácí výkon nad 5.000 ot., tak bych to tipnul na špatný přívod vzduchu. Na filtr bych mrknul jako první, za to nic nedá.
mám sice jen 1.6 ale tyhle BMWftípky mě dostanou vždycky ... :ucta: :gobeer: :bigok: :gopivo: :joo: :muhaha: :yep2: :drive: prostě kdo má víc ventylů, ten diktuje
A jen tak okolo.... na kolik točíte ty svoje kárky, lopaty devily a pod. Docela by mě zajímalo na kolik se tyhle letadla točej... :drive: :finish: :hm:
Co si mam predstavit pod hlinikovou lopatou?:D Je mozny ze u me je to samy, ale ja mam zatim vibrace v celym spektru otacek a huste se projevujou kolem 4000 - 5000 zatim jsem neprisel na o cim by to mohlo bejt takze se snazim moc to netocit
Me to omezovac vypina tesne pod 5000:( Ale zase kdyz vidim jak to kamosovi na passatu nebo mondeu uz pomalu od 3500 vubec nechce jet,tak se smeju ze muzu tocit do 5k a porad to jede:)
Ok. tak at to schrunu doporucujete prvne se kouknout na vduch filter? Sem se koukal a nevypadal extra zasranej nic mene asi provedu vymenu za KN nebo green. A co dal kdyz to nebude vzduch filter?
2Pavelik: fakt to muze delat hafl veci, co zkusit nejakyho dobryho elektrikare s testerem, promerit cidla, slozeni plynu z vejfalu a pod...bude te to stat radove peto a budes mit jasno co je v loji... jinak muzes menit filtr,svicky,lambdu,vahu vzduchu,....potazmo cokoliv,nakonec zjistis,ze je bordel v benalu...