Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Problem?
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,
mam problem... Začala mi téct brzdová kapalina z levýho předního kola. Tak jsem to rozdělal a vůbec nic jsem nenašel! Třmen je zasranej celej, ale ani nikde nekápne!
A teče to jen když to stojí! Za jízdy mi brzdovka neuniká!!!
Téct by to mělo hlavně pod tlakem ne???
Má někdo nějaký vysvětlení??
Předem díky Béďa
mam problem... Začala mi téct brzdová kapalina z levýho předního kola. Tak jsem to rozdělal a vůbec nic jsem nenašel! Třmen je zasranej celej, ale ani nikde nekápne!
A teče to jen když to stojí! Za jízdy mi brzdovka neuniká!!!
Téct by to mělo hlavně pod tlakem ne???
Má někdo nějaký vysvětlení??
Předem díky Béďa
- TT
- Klubové ID: 124
- Kontaktovat uživatele:
Béďo já měl podobný problém, louže pod autem od brzdovky, ale brzdy byly OK, pak jsem jednou přišel do auta a šláp jsem na spojku ,tak jako by tam nebyla, byl to váleček od spojky, ten jede taky na brzdovku zkus to omrknout, nezaručuju, že to bude zrovna stejná závada, ale radši to zkontroluj:bigok:
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Originál zaslal TT
Béďo já měl podobný problém, louže pod autem od brzdovky, ale brzdy byly OK, pak jsem jednou přišel do auta a šláp jsem na spojku ,tak jako by tam nebyla, byl to váleček od spojky, ten jede taky na brzdovku zkus to omrknout, nezaručuju, že to bude zrovna stejná závada, ale radši to zkontroluj:bigok:
jojo to se mi v zime 00' stalo taky

docela fajn, kdyz nemuzes nic radit...
- TT
- Klubové ID: 124
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Béďa
Díkjá ale mam zasraný od kapaliny kolo! Je vidět jak to kape na disk a pak to steče na zem!
acha, mě to teklo přes rameno na zem, takže jsem nevěděl jestli je to koleso nebo něco jiného, tyhlety stejkance nemám rád když nevím odkud jsou..

yo váleček OUT is super, sem si myslel , že mi někdo přes noc udělal z manualu-automat, pořád sem tomu nevěřil, že tam ten třetí pedál prostě není:D

Jo tak to jsem měl ten samej problem. Vecer si tak ještě hezky parkuju a ráno sednu do auta chci to nahodit prošlápnu spojku a ona mi utekla od nohy. Žádnej odpor nic. Jsem nadával jak prase jako co to je když jsem si večer ještě užíval a teď nic!?! Jsem myslel, že si někdo udělal brigádičku a on pracovná váleček spojky.
Mno,nemohlo by to bejt tím,že ti sice uteče brzdovka kolem pístu(jestli ti to tedy neteče někde jinde),ale brzda se jen decentně zavzdušní,abs to zkousne(je tam ty kapaliny vcelku hodně,měl jsem to vypuštěný),na brždění to bejt poznat nemusí.A nádobka má sama o sobě dost velkej objem,takže bych to fakticky viděl na rozdělání třmenu.
A s tím problémem spojky je to za 1250,- renovační sada u Bawa(pístek,o-kroužek,prachovka,pérovka).Dělal jsem to před půl rokem
A s tím problémem spojky je to za 1250,- renovační sada u Bawa(pístek,o-kroužek,prachovka,pérovka).Dělal jsem to před půl rokem

“Ability is what you're capable of doing.”
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
No to se stalo kámošovi jsme mu řikali že má nějakou žlutou kapalinu na kole a on se hned zrozil, sáhnul, požmoulal, líznulBéďa píše: Nechodi ti nahodou na to kolo chcat nakej pes??

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!