Pro zasmání? Vysmívat se můžeš chodit na jiné forum. Být tady takových co se ostatním vysmívají více tak sem nikdo nechodí. Věřím že ty máš doma určitě leštěnku v plné palbě s 30 tisíci km. Ach jo.Tecto píše:Takže zřejmě máš Itala![]()
Ti měli většinou kožený sicny, ale téměř vždy bez výhřevu.
I když Ital ze severu vyhřívání někdy mají, ty z jihu nikdy. Navíc itala poznáš ještě podle několika charaktristických znaků:
- E61 nemají hagusy
- navi většinou professional
- sedadla Dakota beige 1 (většinou, beige 3 jen málo kdy)
- i když jsou sice kožený, tak jinak základní ovládání
- pochopitelně bez vyhřívání o webastu ani nemluvím
- většinou mají tyto auta sportovní volant
- většinou je to komplet přelakovaný
Dalších znaků je víc, ale už se to tady někde probíralo.
To jen tak na okraj a pro zasmání
Upřímně u E60 a E61 je to s výbavou těžký. Možností bylo moc a jen málo kdo trefil auto se vším co by si přál. Jinak u tohoto model je much jak v kravíně a potkají každého kdo tohle auto má. Jen někoho to potká dříve a někoho později. A jestli má někdo plnou palbu nebo chudší výbavu je jen na finanční situaci.Tecto píše:Hele, nemyslím to vůbec zle, to jen holé konstatování.
Já jsem přemýšlel o italovy taky, nic proti tomu nemám![]()
Jen ta auta mají určitý znaky nic víc jsem tím nemyslel, fakt je to bez urážky.
I v dojču se dají sehnat naprostý voňavky stejně jako naprostý vrány. A je to všude stejný. Záleží na stavu.
Zkrátka, nemyslím vůbec nic zle a ty sicny holt někdy výhřev nemají. Ale lze to dodělat, dokonce i vícestupňový a není to tak složitý.
Mrkni se, jestli máš na boku sedadla takovou kruhovou záslepku. poku jo, tak, sem lze namontovat to ovládátko.
Jo a moje auto je holanďan, sice výhřev mám, ale jinak se mi už vysralo tolik věcí, že to ani není možný
Výhřev je příplatkový i v 7ercachota píše:to se do e60 dávala kůže bez výhřevu? asi jo jak to vypadá...myslel jsem že při kůži je to automaticky vyhřejvaný
Tak jsem hoď odkaz na ty co ti to dělali a popřípadě i cenu ať má každý představu o tom kolik si má připravit.Tecto píše:Asi budeš zklamanej, ale topná rohož tam není. Je potřeba tam nainstalovat celou dodatečnou sadu spolu s čudlíkem na boku. S Idrive to nebude mít společnýho už nikdy nic, ale to nevadí. Hlavně je potřeba, aby to fungovalo a v autě to vypadalo aspoň trochu inteligentně. A že to jde takto udělat, o tom už jsem se přesvědčil. A vypadalo to opravdu velmi dobře, takže bych se toho nebál. Když jsem uvažoval o italovi já, tak už jsem měl přesně zjištěný, jak to vypadá, byl jsem si to i vyzkoušet a věděl jsem kdo to dělá a za jaký ceny. Dokonce jsem někde na netu našel návod jak na to, ale nakonec jsem si říkal, že to nechám namontovat - záruka.