Měl bych dotaz, jestli se po výměně předních horních ramen musí dělat geometrie.
Diky
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E 39 přední horní ramena
jasně že přední náprava má horní ramena
tak měnils je asi protože už byly špatný silentbloky nebo čepy takže to tak jak tak mohlo rozhodit geometrii, prakticky po jakýkoli výměně něčeho na nápravě by se měla dělat geometrie.
já měnil nedávno jen silentbloky na těch horních ramenech a taky mě čeká geometrie, ale až na jaře jak budou nový pneu

tak měnils je asi protože už byly špatný silentbloky nebo čepy takže to tak jak tak mohlo rozhodit geometrii, prakticky po jakýkoli výměně něčeho na nápravě by se měla dělat geometrie.
já měnil nedávno jen silentbloky na těch horních ramenech a taky mě čeká geometrie, ale až na jaře jak budou nový pneu

-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
geometrie by se měla dělat minimálně jednou ročně, ideálně po každé výměně kol, aby se zajistilo kvalitní sjíždění gum a ideální přilnavost, tohle platí hlavně na našich silnicích
to že je realita jiná chápu
a E39 nemá horní ramena klasického typu, má dvě ramena za sebou jedno má čep shora druhé zespoda v jedné rovině, pak ještě kost stabíku a spojovačku řízení
to že je realita jiná chápu
a E39 nemá horní ramena klasického typu, má dvě ramena za sebou jedno má čep shora druhé zespoda v jedné rovině, pak ještě kost stabíku a spojovačku řízení