Jezdil jsem s ni rok a nemel jsem problem s funkcnosti. Spis mi oproti ZF prijde dost TUPA Takova ze kolikrat nevi co ma delat a kolikrat zas dela uplny blbosti Ted mam ZF v 540i a jsem spokojenej, radi presne jak ma
No oni by asi ani nebyli tak poruchovy, kdyz by nebyli poddimenzovane. Pry jsou delane bez rezervy presne na tenhle vykon. GM urcite automaty delat umi, ale tenhle model se proste nepovedl Taky je drazsi vymena oleje, musi se menit cela vana na ktere je filtr, oproti ZF kde se meni jen filtr.
Jo výměnu oleje v převodovce s filtrem jsem tam dělal ale celou vanu jsem neměnil a ani mi to nikdo neřekl...
Snad vydrží i když je jak píšeš dělaná na výkon motoru ale snad nikdo nejezdí moc dlouho na max výkon protože se to ani na našich silnicích nedá...
Tak ze prvni starost cerstvych majitelu je jak za co nejmene penez dostat co nejvic kobyl a co nejvyssi kroutak. Pak dostava po prdeli a jednou se to projevi.
Pětikvalt od GM byl svého času špička, doba pokročila a šestikvalt od ZF ho naprosto převálcoval. Novej osmikvalt už oproti šestikvaltu není až takovej pokrok
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Je tam sice větší možnost, že jednou odejde, ale zase bych se toho tak nebál. Viděl jsem jich několik, které měli přes 400tis a fungovali zcela normálně. Dokonce i po chipu a ještě tahala pravidelně podval... takže pokud předchozí majitel nebyl vyloženě h*vado.............