Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Co je to.?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
E36Topr

#1 Příspěvek od E36Topr »

!!!!! Předem se omlouvám za špatné umístění tématu ale nenašel jsem vhodnou rubriku !!!!!

Kdyžtak prosím přesunout

Ahoj dostalo se mi příležitosti získat něco co nevím co je a nebo naco se to používá. Myslím si že je to nějakej přepravní držák motoru nebo něco takového. Nevíte někdo prosím co to je.? Popřípadně nějakou cenu a jak nebo kde se to dá zpeněžit. Jinak proto nevidím jiné využití. Předem díky za vaše poznatky. http://e36topr.rajce.net/neco_co_nevim_co_je
Jendix
Klubové ID: 1838
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Jendix »

E36Topr píše:!!!!! Předem se omlouvám za špatné umístění tématu ale nenašel jsem vhodnou rubriku !!!!!

Kdyžtak prosím přesunout

Ahoj dostalo se mi příležitosti získat něco co nevím co je a nebo naco se to používá. Myslím si že je to nějakej přepravní držák motoru nebo něco takového. Nevíte někdo prosím co to je.? Popřípadně nějakou cenu a jak nebo kde se to dá zpeněžit. Jinak proto nevidím jiné využití. Předem díky za vaše poznatky. http://e36topr.rajce.net/neco_co_nevim_co_je
je to přepravní paleta na motory.. používá se to hlavně na přepravu mezi jednotlivejma bmw továrnama.. zpeněžit se to nedá.. musel bys to prodat asi jedině někomu do bmw.. :-D , ty by se spíš ptali kde si k tomu přišel..
E36Topr

#3 Příspěvek od E36Topr »

No myslel jsem si to. Přišel jsem k tomu jako slepej k houslím. Dostal jsem to od řidiče náklaďáku se slovy ,, hele mam něco co nevim naco a odkud to je co mi je k ničemu a jelikož máš BMW tak by jsi to mohl využít". no a tak to mam válí se to tu a nevim co s tim.
Jendix
Klubové ID: 1838
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Jendix »

no fakt k ničemu.. možná by to koupil nějakej servis co dělá často N57 motry, ten kuželovej adapter nese celej motor.. a vlastně se na tom celej motor montuje.. ale na nic jinýho to prostě asi nepoužiješ..
E36Topr

#5 Příspěvek od E36Topr »

díky :)
Odpovědět