Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

velky problem z klicem u e39 pls help

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hanes08

#1 Příspěvek od Hanes08 »

Cus hosi mam e39 rv 2000 po fl sedan(diamantovy klic) vcera vecer sem zamkl auto dnes rano sem odemkl a jak sem chtel zamknou tak to neslo.tak jsem jel domu pro druhy klic ktery leyel v supliku asi 3 roky a tak sem zkusil zamknou a zase nic 2 klic vypada nepouzivany jen trochu asi po predchozim majiteli(takze baterka to asi neni).tak sem zabrouzdal po netu a docetl sem se ze se to musi sparovat a nejde mi to ani tak prvni tip na sparovani:zavrit se do auta otocit klic do 2 polohy otocit zpet a drzet znak a 3x zmacknou otevreni a melo by se to sparova.2 tip to same akorat po vyndani ze zapalovani drzet otevreni a trikrat zmacknou zamknuti(znak) ale ani jeden z techto mi neudel nic sem z toho na prasky pls o radu budu vdecny za kazdou radu!!!
xdreamerx

#2 Příspěvek od xdreamerx »

jak si prisel na to, ze baterkou to neni? Ja behem 2 mesicu menil trikrat baterku a to byly vse nove!! idealni je rozdelat klic a promerit! priklanim se k tomu, ze bude mit slabsi napeti a tudiz KO.
Jinak sparovani:
poloha 2 a vyndat
drzet odemykani a 3 zmacknout zamykani

Jestlize se sparovani podari, auto se ti ihned zamkne a zase odemkne.
Takze hned vis na cem jsi :wink:
PGrek

#3 Příspěvek od PGrek »

Zkontroluj si pojistku c.53 v kufru,je pro servopohon zamykani vika nadrzi..mela by byt k.o..kdyz ne,bude to tim pohonem..taky jsem to mel.. pak provedl to sparovani klicu a je vse v poho..
Odpovědět