Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Louzicka oleje pod e61 530d
záhada, převodovka suchá, přez to mi to pod autem udělá někdy loužičku.Je to cca v polovině auta takových 30cm za předními koly. Čistý olej. Už jsem to měl několikrát na zdviži, oddeklováno aby se vidělo přesně místo odkud to kápne, ale i když to tam stálo dva dny, zrovna to louži neudělalo. Můžu jezdit někdy 4dny bez louže a někdy se vrátím z města, během hoďky odjedu a je tam. Vážně už nevím kde bych mohl hledat problém. Hledání mi troošku komplikuje fakt, že jsem na vozíku, takže budu vděčný, kdyby někdo měl podobný již vyřešený zádrhel. Tyhle závady jsou nejhorší na čas a pokud to udělá jen někdy jsou téměř nedohledatelný.
Moc děkuju za případné informace na co se zaměřit. Už jsem i vyměnil olejv automatu, tedy i vanu, takže toto těsnění bych vyloučil. Motorový olej bych také vyloučil, tohle je opravdu čistý olej.
Moc děkuju za případné informace na co se zaměřit. Už jsem i vyměnil olejv automatu, tedy i vanu, takže toto těsnění bych vyloučil. Motorový olej bych také vyloučil, tohle je opravdu čistý olej.
Nazloutly , jako by vazne kdyby mi tam nekdo naschval delal louzicku s novym motorovym olejem. V prevodovce je zyden novy ale delalo to i pred tim. Dekl sem zatim nesundal, musim az s nekym tak uvidim jestli nekde bude. Pod autem folie a jiz 3 den ani kapka. Fakt jako by si to delalo ze me srandu. Vseho dostatek. V patek jedu na vymenu motorovyho tak uvidim jestli neco bude videt a kluci treba neco objevy.