Mpje otazka, co by to mohlo byt?
 Mam podezreni na palivove cerpadlo, ale radsi se tu zeptam. Diky.
 Mam podezreni na palivove cerpadlo, ale radsi se tu zeptam. Diky.UPDATE: Tak zase novinka. Jel jsem v nedeli vecer pro kamarada na letiste. Jedu po okruhu, najizdim z D1 a pridavam plyn, auto krasne podradilo a prislo mi ze jede daleko lepe nez kdy jelo
 Tak jedu a jelikoz jsem jel sam, tak jsem si rekl ze bych mohl zkusit jet rychleji nez jsem z autem zatim jel, byl vecer nikde ani auto
 Tak jedu a jelikoz jsem jel sam, tak jsem si rekl ze bych mohl zkusit jet rychleji nez jsem z autem zatim jel, byl vecer nikde ani auto  Tak jsem to rozjel na 220km/h a porad jsem citil ze by slo, ale uz jsem si rekl ze se na to vykaslu. Dojel jsem na letiste, z letiste z5 autio jelo porad pekne. Rano jedu do prace, porad vsechno v pohode, auto akcelerovalo, jako jindy. Pak stalo cely den u prace a kdyz jsem vecer jel domu, vysadil jsem kolegu na zastavce a rozjizdim se, tak jsem mel pul plynu a nic, auto ma vykon tak 50kw...Proste jede, ale silene pomalu lezou otacky a to snad v celem spektru otacek...Prijde mi ze turbo je slyset daleko min nez bylo, protoze kdyz jsem v garazi lehce pridl slysel jsem jak krasen fouka a ted ho skoro neslysim. Vecer auto hodim na diagnostiku jestli neco nenapise, ale pochybuju. Startuje na brnknuti, otacky nehoupou, proste vse stejne jen nejede
 Tak jsem to rozjel na 220km/h a porad jsem citil ze by slo, ale uz jsem si rekl ze se na to vykaslu. Dojel jsem na letiste, z letiste z5 autio jelo porad pekne. Rano jedu do prace, porad vsechno v pohode, auto akcelerovalo, jako jindy. Pak stalo cely den u prace a kdyz jsem vecer jel domu, vysadil jsem kolegu na zastavce a rozjizdim se, tak jsem mel pul plynu a nic, auto ma vykon tak 50kw...Proste jede, ale silene pomalu lezou otacky a to snad v celem spektru otacek...Prijde mi ze turbo je slyset daleko min nez bylo, protoze kdyz jsem v garazi lehce pridl slysel jsem jak krasen fouka a ted ho skoro neslysim. Vecer auto hodim na diagnostiku jestli neco nenapise, ale pochybuju. Startuje na brnknuti, otacky nehoupou, proste vse stejne jen nejede  Nemel nekdo podobny problem? Diky.
 Nemel nekdo podobny problem? Diky.
 ..zda-li má profukovat i bez napetí by me zajímalo....bohužel tu jezdí asi 30% lidí s 530/330/730D na nikoho nikdy nenarazíš aby ti ve slušnosti pujčil auto pro porovnání chování motoru , néliž pak aby ti nekdo rek jestli regulační elktropneumatický ventil profukuje i naprázdno.....
 ..zda-li má profukovat i bez napetí by me zajímalo....bohužel tu jezdí asi 30% lidí s 530/330/730D na nikoho nikdy nenarazíš aby ti ve slušnosti pujčil auto pro porovnání chování motoru , néliž pak aby ti nekdo rek jestli regulační elktropneumatický ventil profukuje i naprázdno.....  sranda že...to je jak zbožné prání o tom že chceš letet trbas na mesíc ..to je asi tak na stejné urovni.....a nebo si ten ventil koupit nový a skusit jestli profukuje
 sranda že...to je jak zbožné prání o tom že chceš letet trbas na mesíc ..to je asi tak na stejné urovni.....a nebo si ten ventil koupit nový a skusit jestli profukuje 
 ale tusim ze jsem tam cetl hodnotu okolo 3,5 baru , ale nevim to jiste
 ale tusim ze jsem tam cetl hodnotu okolo 3,5 baru , ale nevim to jiste