Čau chci se zeptat sháním M5 zrcátka na E60/E61 a narazil jsem na zrcátka ale pro Anglii. Nevíte někdo jaký je mezi tím rozdíl a jestli to jde přehodit na auto s levostranným řízením. Díky za rady.
LukesE39 píše:Nevím jak u těhlech zrcátek, ale co jsem se zatím setkal, tak řidičovo a spolujezdcovo zrcátko mají jiná skla a u některých aut i jiný tvar..
tvar je určitě stejny ! mněl jsem dvoje ! ještě jedine kde muže byt rozdil až u těch poslednich kdy už jdou k nim jen jsem zato 3 draty ani maji jednotku v sobě tak tam možna ale taky pochybuji a jsou menší celkově
Auta s pravostraným řízením mají jiný úhel zrcátek,takže by se ti mohlo stát že nepůjdou seřítit tak,aby jsi v nich něco viděl.Si schválně zkus sednout na stranu spolujezdce a seřiď zrcátka tak,abys v nich viděl a uvidíš.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Rejchy píše:Auta s pravostraným řízením mají jiný úhel zrcátek,takže by se ti mohlo stát že nepůjdou seřítit tak,aby jsi v nich něco viděl.Si schválně zkus sednout na stranu spolujezdce a seřiď zrcátka tak,abys v nich viděl a uvidíš.
o tom silně pochybuji jde určitě seřidit stejně to jen možná pocit