Čau. Dnes mi po zaparkování zůstala viset pravá dálková lampa. Zkoušel jsem všechno možné - blinkry, kontrola kabelů, páčka .... vše funguje zcela normálně, ale zhasl jsem ji až po odpojení konektoru. Nemá někdo tip po čem jít, než se rozjedu do servisu?
Ještě se chystám na odpojení baterky - restart.
Je to E39 528i 97´Nov. s xenony a denní svícení (myslím, že jen relé - po vypnutí zap. se aut. vypnou světla)
Já bych se asi poohlédl tady v inzerci - je tam pár E39 na díly. Akorát se to myslím pak musí nakódovat. Jestli se nepletu, tak jsou tam taky i údaje o km atd.
Já tu součástku měnil a vydrželo to měsíc Takže jsem koupil LCM z poface E39, nechal nakódovat + US denní svícení a od tý doby mám klid...
paface LCM je o dost kompaktnější, neni tam vůbec ta chladičová část, jinak všechno sedí...
Evogunit píše:Super .... už to někdo zkoušel?
Každopádně moc děkuju. Večer to vykuchnu a omrknu....
Rok a půl jen spotřebka a jak se rozhodnu prodat, tak to jede
Ahoj,
řešil jsem to na své e39 cca před třemi lety. Vyměnil jsem to víceméně podle návodu a funguje dodnes. Oprava za cca 100,- kč.
mam poFL a 2x v lete a jednou v zime mi zustaly blikat blinkry po odemknuti auta, resp nefungovaly, dokud jsem zas nezamknul... tak doufam, ze zas nejakej umiracek
Evogunit píše:Už jsem koukal. Jestli chápu dobře, tak je fuk z jaké E39 to bude? Xenon/heligon je jedno? Zatí jsem koukal jen na předfejs s xenony a h...
Xenonová jednotka na halogenovým autě pak neumí ovládat motorky kolečkem v interiéru. Halogenová na xenon by překódovat jít měla.