Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e39 po zimě trochu zatéká do šíbru
-
berkelay
- Klubové ID: 1823
Ahoj, celou zimu jsem střešní okno neotevíral. Tento týden jsem jej tedy po dlouhé době otevřel na ventilačku a zjistil jsem, že uvnitř je na dotek vlhký (myslím tím tu vnitřní plochu co se odkryje, když se otevře pouze na ventilačku, číslo 3 na obr.). Nikde nic nekape, všude jinde je sucho, jen ten vnitřek šíbru je mokrý. Když jsem jej otevřel úplně tak ty pojezdové kolejničky byly orosené, přední deflektor vzduchu také. Dnes jsem zjistil, že na jedné straně při otevření šíbru na ventilačku jakoby nedoléhá ta plastová bočnice na okraji šíbru (číslo 12). Nevíte co s tím?

no schéma asi nebude, robil som si to 3 roky dozadu na e34, celý mechanizmus som mal vonku napojil na baterku, pokukal ako čo kam chodí a premazal, vyčistil tie hadice a behalo to krásne a ľahko potom
ale keby si ho otvoril a kukal zvrchu kde a po čom to behá a ďobol tam vazelíny tak si ju to roztiahne na tu koľajnicu a bude to ok, ak sa vám do toho ale chce tak to radšej rozoberte celé trošku prefúknuť od prachu a naozaj to potom ide o poznanie lepšie
ale keby si ho otvoril a kukal zvrchu kde a po čom to behá a ďobol tam vazelíny tak si ju to roztiahne na tu koľajnicu a bude to ok, ak sa vám do toho ale chce tak to radšej rozoberte celé trošku prefúknuť od prachu a naozaj to potom ide o poznanie lepšie