Ahoj, nevím jestli se to tu už řešilo, jestli ano, tak se omlouvám, ale nikde jsem to nenašel . Mám BMW e60 a chtěl bych předělat přední světla na FL. Nemá tady s tím někdo zkušenos, jestli stačí koupit jen světla nebo se to musí ještě nakodovat? Za každou radu předem díky.
Už se to zde řešilo několikrát. Jen pro upřesnění při výměně předních světel tě čeká nákup svazku s přechodem z před FL na po FL ,světelný modul II, kódování. Svazek stojí v BMW 1400,- protože je komplet i na zadní světla,modul ,,prý" na vrakáči cca 4000,-, kódování zaleží kdo ti ho bude dělat.
Na přední FL světla se chystám taky ale zatím jsem pořešil FL zadní a žádný modul jsem kupovat nemusel. Stačilo koupit za pár korun konektory + piny a pak pájet a pájet. Pak jen nakódovat a vše je ok. Jak je to u předních přesně zatím nevím. Někde jsem ale četl, že stačí koupit jen ty konektory a přepájet. Až seženu někde za dobrý prachy ty FL světla, tak to teprve řešit začnu.
Couloo píše:Na přední FL světla se chystám taky ale zatím jsem pořešil FL zadní a žádný modul jsem kupovat nemusel. Stačilo koupit za pár korun konektory + piny a pak pájet a pájet. Pak jen nakódovat a vše je ok. Jak je to u předních přesně zatím nevím. Někde jsem ale četl, že stačí koupit jen ty konektory a přepájet. Až seženu někde za dobrý prachy ty FL světla, tak to teprve řešit začnu.
a proč pajet stačilo jen koupit nové konektory a přepinovat, předek tam jeto něco jineho tam potřebuješ jak konektor tak nové piny a jinak předek bez modulu LM II neudělaš !