Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E34 dalkove centralni zamikani problem
Ahojte mam e34 525tds, nekdo tam dodaval centralni zamykani tady tohlenc http://www.gme.cz/autoalarmy/sada-autoa ... -p754-080/ a chci ho oddělat a chci se zeptat ma to auto centralni zamikani ? je to rok 91 a ma to vicko nadrže na zamikani tim elektromotorkem takze na dalku to zamknu ale klicem to nejde a to me stve :/ jak to bude když to oddelam pak mi nepude central že ? a jak pak zamknu vicko nadrze ? Děkuji
aha ale když zapnu svetlo v autě myslim to v interieru tak když zavřu dveře tak po chvily zhasne takže by ty spinače měly byt ok, takže to auto asi mělo centrál že ? kurna jeste abych zjistil jak to zapojit :/ a jeste se chci zeptat navrchu na strope jak je ovladani sibru tak mam vedle toho tlacitka takovou kostku cernou co je vedle toho čudlu na sibr, a vedou do toho kable , nevite co to je ?
-
beny-maser
Tak dnes jsem oddelal tapec ze dveří bylo tam přestřihnutých 5 kábliků, všechny jsem pěkně sletoval do sebe a zadělal izolační páskou, ten co to delal byl PRASE, jelikož dráty nebyly ani spájené jen obnažené a smotané do sebe a oblepeny stribrnou paskou na koberce. Ale k veci, zapojil jsem tech 5 kablu a stejne mi nejde centralni zamikani klicem
proste auto zamknu ale jen dvere od ridice
zitra nafotim jake byly kably strihnute, snad mi nekdo pomuze. a je tam nejaka ricici jednotka ktera ovlada to zamikani dveri ? popripade kde ? Děkuji
-
beny-maser
Takže problém konečně viřešen.napojil jsem tech pet kabliku ve dveřích řidiče (OBR.č4 jsou to kable šedý a červený v tom žlutém konektoru a dále červený s oranžovým pruhem, bílý s černým pruhem a bílý se zeleným pruhem, kable řádně zapájeny a zaizolovány.
Obrazek č 5. takhlen byla zapojena cela jednotka (viz. foto č.6) jen obnažené káble a obtočené ani nebyly spájené a obmotané stříbrnou kobercovkou.
Poté jsem zapojil kable ktere byly roztříženy pod zadnim sedadlem, už jsem se tu ptal k čemu to jsou kable (foto 1 a 2) , spojil jsem je, odpojil kable z ridici jednotky dalkače a HURÁ jde to zamikat klíčem
. zamikaj se i dveře kufru ktere se předtím nezamikaly.
Takže všem děkuji za příspěvky a jsem velice rád že jsem to vrátil do původního stavu
ale nicméně mám ještě pár dotazů, k čemu je ten žlutý konektor (viz foto 2 a 3). Dále jsem našl pod zadní sedačkou u tech pojistek obmotane konektory zase tou stribrnou kobercovkou (viz foto 7) takže to byl ten samej mamlas, nevíte k čemu ty konektory patří ? A další otázku mám k obrázku číslo 8 (poslední) co to je vedle toho ovladaciho tlačitka šíbru ? vedou do toho kable mě to připadá jako by to bylo na origo dalkove ovladani ale nevím :/ A poslední dotaz když to zamikám klíčem zamkne se to a hned odemkne když poradne zabouchnu dvere zamkne se to a zustane zamkle, to jsou jen blbe zacvakle dvere nebo blbne nejaky ten spinač dveří chápu to správně ? Děkuji všem za odpovědi 
Obrazek č 5. takhlen byla zapojena cela jednotka (viz. foto č.6) jen obnažené káble a obtočené ani nebyly spájené a obmotané stříbrnou kobercovkou.
Poté jsem zapojil kable ktere byly roztříženy pod zadnim sedadlem, už jsem se tu ptal k čemu to jsou kable (foto 1 a 2) , spojil jsem je, odpojil kable z ridici jednotky dalkače a HURÁ jde to zamikat klíčem
Takže všem děkuji za příspěvky a jsem velice rád že jsem to vrátil do původního stavu
zde je Nový odkaz na obrázky
http://koleji.rajce.idnes.cz/Dalkove_ov ... blemy_s_EL.
http://koleji.rajce.idnes.cz/Dalkove_ov ... blemy_s_EL.
Ahoj,sory že se sem kýbluju ale jak jsi prosimtě sundal ten tapec ze dveří?Abych to nějak nepoškodil.Mě se zaseklo el.okno u spolujezdce a tak bych to rád opravil,pojistky od okna jsem nenašel ale když zmačknu čudl v autě tak ve dvěřich cvaka tak by to pojistka byt nemusela,zkratka bych se na to rad mrknul.dik
su tam 3 sroby, 1. pod kluckou, 2. pod cudlom nastavenia zrkadla/jeho krytkou ak nieje, 3. klucka stahovania okna/v elektrike nieje.. potom treba napr. nozom pacit po obvode toho tapeca, drzia to plastove klipsy, pocitaj s tym ze sa ich par zlame, na rame pod oknom to drzi tak isto zacvaknuto v kovovom klipe, a v strede dveri to vysi na drziaku, ostatne ked to uz po okrajoch oslobodis, budes to vidiet.