Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Výměna zadních tlumičů E39
Zdravím, potřebuji poradit jak vyndat zadní tlumič na sedanovi.
Pod platem jsem ho povolil, dole taky, ale zaboha ho nevyndám... Musí se sundat i rameno, nebo je v tom fígl? Mám vyndanej plastovej podběh, odpojenej stabík a vadí mi to horní rameno. Má ale nějakej dlouhej čep a nejde mi ven - nerad bych ho zničil. Jestli ho už někdo měnil, budu rád za radu. Díky
Vyndej si plastove nadkoli a povol cep na hornim raminku blize k zadni casti auta.. To raminko si pak odklonis, povoli celkem dost v silentbloku a zbytek uz je jen jezek v kleci 
Az budes mit vse hotove, zkontroluj si, ze jsi si nepovytahnul poloosu z diferaku, staci na ni zatlacit smerem do auta, kdyby nahodou..
Az budes mit vse hotove, zkontroluj si, ze jsi si nepovytahnul poloosu z diferaku, staci na ni zatlacit smerem do auta, kdyby nahodou..
[quote="Meda"]Vyndej si plastove nadkoli a povol cep na hornim raminku blize k zadni casti auta.. To raminko si pak odklonis, povoli celkem dost v silentbloku a zbytek uz je jen jezek v kleci 
To ramínko myslíš to, co po něm tedy vede drát čidla ABS - a povolit ho tedy na straně blíž k diferáku? Dík moc
To ramínko myslíš to, co po něm tedy vede drát čidla ABS - a povolit ho tedy na straně blíž k diferáku? Dík moc