Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
výměna čelního skla e39 - pojistka
Zdravím,
nechával si někdo přímo v BMW měnit sklo na e39 ?
Mám na to pojistku do výše 10ti tisíc.
Zajmá mě jestli se i se sklem a prací do těch 10ti vejdu přímo v BMW.
Pokud ano,nebudu to dávat nějakému joudovi, kterej to zprasí... I když na tom nic není, měnil jsem si sám přední sklo na berlingu...
Díky.
nechával si někdo přímo v BMW měnit sklo na e39 ?
Mám na to pojistku do výše 10ti tisíc.
Zajmá mě jestli se i se sklem a prací do těch 10ti vejdu přímo v BMW.
Pokud ano,nebudu to dávat nějakému joudovi, kterej to zprasí... I když na tom nic není, měnil jsem si sám přední sklo na berlingu...
Díky.
-
-
Tak jsem se hned po ránu děsně nasral...
Mam auto pojištěné od ČPP.
Psal jsem uživateli : Trhy co dělají výměnu skel a všichni si je chvalí a on mi položil otázku jetsli mám pojištění Combi plus II nebo I.
Zjistil jsem, že mám Combi plus II.
To pro mě zanemná, že si musím nechat vyměnit sklo jen u smluvního servisu ČPP.
Navíc ta kráva co mi sjednávala povinné ručení uvedla rok výroby auta 2009 místo 99.
Nedala mi možnej bonus 50%, ale jen 30%... Na 50 % mam nárok...
Do dvou měsícu mohu pojistku zrušit, jenže kdo mi teď pojistí auto na výměnu skla, když už ho mam poškozené...
Ani nevím jaké smluvní servisy ČPP má a kde je hledat..
Hrozná pojištovna!
Mam auto pojištěné od ČPP.
Psal jsem uživateli : Trhy co dělají výměnu skel a všichni si je chvalí a on mi položil otázku jetsli mám pojištění Combi plus II nebo I.
Zjistil jsem, že mám Combi plus II.
To pro mě zanemná, že si musím nechat vyměnit sklo jen u smluvního servisu ČPP.
Navíc ta kráva co mi sjednávala povinné ručení uvedla rok výroby auta 2009 místo 99.
Nedala mi možnej bonus 50%, ale jen 30%... Na 50 % mam nárok...
Do dvou měsícu mohu pojistku zrušit, jenže kdo mi teď pojistí auto na výměnu skla, když už ho mam poškozené...
Ani nevím jaké smluvní servisy ČPP má a kde je hledat..
Hrozná pojištovna!
-
zkus tohle https://insure.cpp.cz/GolemWEB/Vyhledav ... ndex.xhtml ... popripade infolinku ... a klidne si sam zavolej do nejblizsiho servisu a zeptej se jestli jsou smluvnim partnerem pro CPP - v mnoha pripadech jsou, ale nejsou uvedeni v databazi pojistovny
-
-
- Klubové ID: 1843
- Kontaktovat uživatele:
Noo, já vím že by se to nemělo tak nějak veřejně, ale už jsem to tu kdysi psal. Sice šlo o sklo na e34, ale pojistili mi to i s pavoukem. Měnil jsem tehdy pojišťovnu právě kvůli tomu, že jsem ho neměl připojištěné a baba se na to prostě dívat nešla ani jít podívat nechtěla. Za dva měsíce jsem si ho nechal vyměnit a nebyl s tím žádný problém. Plnění bylo tuším 6,5 nebo tak nějak a pojistku mi kvůli tomu nijak nezdražovali ...
-
zalezi na pojistovne a pravidlech, posledni dobou se tu nekolik veci zmenilo, je to prisnejsi co se tyce fotodokumentace atd .. ale jak rad rikam, nic neni nemozny .. vis spis SZ ... btw ta cekacka pul roku je bezna, tzv ochranna lhuta .. v CPP jde udelat celkem nizka cena, ale cene odpovida uroven sluzeb ..
Tak jsem psal o kalkulaci do Kolína.
Přišla mi odpověď :
Dobrý den,
u tohoto modelu jsou 3 druhy senzorů-rastrů kolem něj. Pokud budu vycházet z nejdražší varianty tónovaného skla se zeleným pruhem a dešťovým senzorem včetně bausetu (guma kolem skla), tak maximální částka by byla 9.140,- Kč vč. DPH.
9.140 – 30% = 6.398,- by uhradila pojišťovna, nedoplatek 2.742,- Kč. Vycházím z nejdražší varianty!
Nechce se mi moc doplácet 2800 za něco co jsem si pojistil... Radší budu půl roku čkat než budu bez spoluúčasti...
Přišla mi odpověď :
Dobrý den,
u tohoto modelu jsou 3 druhy senzorů-rastrů kolem něj. Pokud budu vycházet z nejdražší varianty tónovaného skla se zeleným pruhem a dešťovým senzorem včetně bausetu (guma kolem skla), tak maximální částka by byla 9.140,- Kč vč. DPH.
9.140 – 30% = 6.398,- by uhradila pojišťovna, nedoplatek 2.742,- Kč. Vycházím z nejdražší varianty!
Nechce se mi moc doplácet 2800 za něco co jsem si pojistil... Radší budu půl roku čkat než budu bez spoluúčasti...
- soukupadam