Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

příčníky na střechu e39 sedan

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
hadice

#1 Příspěvek od hadice »

..nazdar...jelikož v rámci zvyšování cestovního komfortu a velikosti přepravovaného materiálu, zvířectva a osádky potřebuji ty příčky na střechu SEDAN....otázka je ale jak se to přidělává..jestli to tam nějak nekurví střechu nebo co já vim...a vůbec nevim jak to tam drží...už to vidim jasně jak do toho budu šťourat šroubovákem a udělám si rejhanec jak prase po střeše..nebo se toho nemusím bát? :D ..a dá se na to pak nějak přidělat ta truhla nebo bedna či co to je...?..díkec za rady :wink:
pistols

#2 Příspěvek od pistols »

na strese jsou 4 krytky, sroubovakem/nehtem je otevres a pak pricniky zasroubujes.

Nevim jaky mas rozpocet, ale osobne mam piccola M a jsem spokojeny.
Dettektorr

#3 Příspěvek od Dettektorr »

Čau mám origo příčníky (dělá je Thule). Jsou chycený 4 šroubama. Odklopíš záslepky směrem od dveří ke středu střechy. Ideálně nehtem nebo malým šroubovákem. Pak jen pozor, který příčník patří vpřed a který vzad. Příčníky jsou dostatečně široký pro připevnění i Thule Whale. Loni jsem jel takhle na dovču. Jo a bylo to naposled. Je to rachot hroznej. Halt sem zvyklej na absolutní ticho v autě a příčníky prostě hučej. Fuj.
Odpovědět