Ja mam, 525d, nicmene to ma stejne dimenzovanou prevodovku jako 530d, takze tam je to uplne v pohode. Pokud ta skrin nebyla delana, tak bych si chip v techhle kilometrech nelajsnul. Druha vec je, jak s tim hodlas jezdit nebo proc ho chces davat.
Delana nebyla ale olej menen po 60tkm a v bmw ju pravidelne kontroluji a je podle nich jak nova a chip chci aby to jelo lip a jezdim vetsinou svizneji:-)
Me by zas zajimalo zda je potreba opravdu prizpusobit automatickou prevodovku. Nekdo tu mluvi o tom ze se automat musi taky nachipovat (prizpusobit vetsimu vykonu) ale kdyz sem se ptal v powertec.cz tak mi rekly ze se prevodovka krouticimu momentu prizpusoby sama. tak co je pravda? Podle me prevodovka neni debyl a vsechny tyto hodnoty zna takze pokud vi ze ma vetsi kroutak tak si snad sama opravdu preradi podle potreby nebo?
Ja mam chiplou e60 530d 160kw už rok a v poho. Prevodovka taky stale radi pekne a delana nebyla. Mam 250 000km. Ten chip u automatu se ale musi delat s citem a ne jako u manualu. Je potreba aby ti to delal nekdo, kdo se vyzna a ma dobrou techniku a ne jako nekteri co si koupi kabel za litr a jeden starej notas a mysli si buh vi co. Uz jsem takoveho koumaka videl co takto delal e46 330xd kde se to pokousel delat na benzince a auto jelo nakonec na odtahovce.