Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Webasto E39
- cmelak
- Klubové ID: 2687
Naprogramování Webasta http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=95456
MID displej jsem posílal na slovensko členu "Airbone" (doživotní záruka)
MID displej jsem posílal na slovensko členu "Airbone" (doživotní záruka)
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
..nazdárek chlapáci...moc prosím už mě to vážně štve...potřebuji někoho kdo mi napíchne a opraví bufík Z/C D..přijedu takřka kamkoliv....mistra Snejka nechci otravovat..asi toho má moc..samozřejmě platím!!!!..laborování už nikam nevedlo....zarazil jsem se na pořádným diagu..což nemám....prosím pomoc...dva roky už bádám a nic 

..já nevim ..nemám už na tu hajzlovinu náladu....delá to to že se jen rozhučí dmychadlo spalování..beží cca 1min a vypne se..takhle je to každý ráno....dal jsem tudíž druhej bufík a je to to samé...diag hlásila "prídavné čerpadlo chladící kapaliny-trvalý zkrat na kostru"..žádný čerpadlo tam ale nemám...potom to pťestalo hlásit ale už zase nemuže inpa najít webasto..píše to neco jako že je odpojeno..nicméne to stejne každý ráno zahučícmelak píše:A co s tím máš? Zrovna snejka bych s tím navštívil, už to párkrát dělal.

-
- Klubové ID: 1018
příště už na to snad ani nebudu odpovídat.. je to totiž stejný dotaz jako cca max 5dní zpět. je tady o tom dlouhé téma a tam se o tomto problému dmychadla píše. Nahoře je hledat, nebo hledat přez google a za 5 minut víš vše.
->Jinak odpověd je jednotka webasta je v prdeli, čerpadlo je na těle webasta jakož to černý váleček.... taky je poruchové.... take většinou elektronika uvnitř....
->Jinak odpověd je jednotka webasta je v prdeli, čerpadlo je na těle webasta jakož to černý váleček.... taky je poruchové.... take většinou elektronika uvnitř....