Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
tds-kari, ake tvrde mate vodne hadice?
Uz som z toho na prasky, chladiacu sustavu mam bezvadne odvzdusnenu, motor drzi teplotu ako pribity nech robim co chcem je v strede.. ale ked to prezeniem tak tie hadice stlacim tak 3-5mm, viac nie, to mi normalne nepride, vymenil som vicko nadobky, k mojmu vedomiu to ma pretlakovy ventil na 1.4Bar, tak ako je mozne ze tie hadice nedokazem stlacit? rukou to proste viac ako o 5mm nedam. Podotykam ze auto nevrie ani na volnobeh, moze 3h vrcat s otvorenou expanzkou, a nic, taktiez pri turovani na mieste niesu v expanzke bubliny. Tak sa pochvalte ako je to u vas?
tazko povedat, ja som ju nemenil, ale povodna nieje, ma uz laserom gravirovane pismenka. Povodny majitel menil termostat, a kopu veci, takze mozno aj toto. Ale itak mi nejde do hlavy ze ked to viecko ma odfukovat pri 1.4Bar preco tam drzi ja neviem kolko, ale ponevac to ani nestlacim tak urcite je tam daleko viac 

-
j povolovat som skusal ale nezda sa ze by to pomohlo, ked povolim moc tak uz tecie voda, musim v Bavarii kupit origo viecko, skusit s tym, kupil som nejake od Topranu, a je brutalne na hovno, nechapem ako niekto nedokaze zkoprirovat zakladne rozmery, keby som mal priemerne ruky tak ho proste neutiahnem, mozno hasakom.. ponaucenie, iba original. ked to nepomoze tak to pojde z domu 

-
máš prasklou hlavu,ale nic si z toho nedělej bude to jezdit bez žádných dalších projevů ještě roky,možná budeš muset časem začít dolívat vodu cca 0,3 litru za měsíc, sundavat kvůli tomu hlavu nemá smysl, pokud nejezdíš s platem v létě do chorvatska a i tak je to na zvážení.
Origo víčko kup, ale myslím si že to nepomůže.
Měl jsem to samé a vyřešil jsem to až když jsem musel sundat hlavu kvůli rozvodům.
Pokud se rozhodneš to přeci jenom řešit tak počítej s částkou kolem 10tis pokud si to budeš dělat sám.
Origo víčko kup, ale myslím si že to nepomůže.
Měl jsem to samé a vyřešil jsem to až když jsem musel sundat hlavu kvůli rozvodům.
Pokud se rozhodneš to přeci jenom řešit tak počítej s částkou kolem 10tis pokud si to budeš dělat sám.
sakra prace, a to som to auto kupil od dedulu, ktory na tom najazdil prd, a to iste jeho zena, voda mizne, ale tazko povedat ci do motora, skor to vidim na radiator kurenia, pred zimou som este v dobrej nadeji menil chlad. kvapalinu, koncentrat za 30€ z BMW, a uz pred vianocami to bolo tak zriedenie ze to zamrzalo pri -5
potom pustili tesnenia na termostate, a tej rurke, to som porobil, ale obcas zacitim smrad fridexu vo vnutri, takze odtial ten tip na kurenie. Z toho mrdnuteho viecka som vybral nove tesnenia, hodil ho na svoje povodne, dotiahol na fest, povolil o pol otacky a zatial sa zda ze to funguje, tu hadicu stlacim dvoma prstami tak do polovice, to by sedelo. Niekedy by som to auto polial N95tkou, a poslal ho na srotovisko, ale ked ono je take pekne, a dnes borilo 0-100 za 7.5 

-
-
jj, za 3 hodiny to dáš s přehledem
Ani to tpoení nebudeš muset fyzicky vytáhnout - jestli chčije poznáš už jednoduše v autě, že bude zeblité žebrování od nemrzky
A další diagnostika, jak se dá poznat řachlé topení je ta, že se ti docela intenzivně mlžijou okna zevnitř. Tento projev je asi ale až v extrému (nebo resp. tak mi to udělalo)

tak rozobranie ani nebolelo, mozno hodina. Len neviem ci som spokojny stym co som nasiel, radiator bol viacmenej cely obrindany, zvlast vodicova strana, kde to jednu dobu aj hmlilo, lenze teraz bol suchy, ziadna voda, nikde nic. Tak som ho vytiahol von, a zacal do rebier palit propan-butanom, po chvilke to zacalo vyparovat znacne kvantum vody, tazko povedat ci z tej demontaze (trochu potieklo) alebo ako dufam, ze je prasknuty, a tecie len tak malo, ze to stiha aj odparit, preto nic nevidno. na BEHRa za 130€ som si nechal zajst chut, ponukli mi nejaky TERMOTEC za 40€~ asi tisicka. Inak bolo dobre vidno ze to presakuje aj cez tie O-kruzky na tych trubickach, dufam ze take zozeniem aj tu, ist 60km do Bavarie 

-