Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Montáž 2din rádia

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
brazillian

#1 Příspěvek od brazillian »

Čau chlapi. Montoval někdo z Vás 2din rádio do e39? Je tam problém s řezáním a úpravou topení. Nemůžu nikde na netu najít návod, jen pár fotek. Pěknej návod jsem našel na e46, ale na e39 nic. Nemáte někdo nějakou zkušenost? Díky za tipy
TomBrno

#2 Příspěvek od TomBrno »

místa je tam dost, jen sem si koupil rámček koženej černej a přehodil to
Meda

#3 Příspěvek od Meda »

Ja to delal 2x, vyrabel jsem si na to "ramecek" z MDFky, jelikoz vsechny redukce ktere na to koupis stredi radio doprostred a navic "cumi" hodne do interieru. Ja musel sice topeni rezat, ale radio bylo zaroven s palubkou, zarovnane 1cm od leveho kraje a pripravene na pouziti plastoveho ramecku ze 16:9 vcetne odkladaciho prostoru ve zbylem miste po prave strane radia :)
HansCZ
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od HansCZ »

Meda píše:Ja to delal 2x, vyrabel jsem si na to "ramecek" z MDFky, jelikoz vsechny redukce ktere na to koupis stredi radio doprostred a navic "cumi" hodne do interieru. Ja musel sice topeni rezat, ale radio bylo zaroven s palubkou, zarovnane 1cm od leveho kraje a pripravene na pouziti plastoveho ramecku ze 16:9 vcetne odkladaciho prostoru ve zbylem miste po prave strane radia :)

Neměl bys foto výsledné práce? Dost by mě to zajímalo. Ty 2DIN redukce co se prodávají na netu mi taky moc nevoní :)
Meda

#5 Příspěvek od Meda »

To bohuzel nemam, muzu ale, jak bude cas, zkusit strcit ten muj vyrobek do nekteryho auta co se tu vali a vyfotit ti to, bohuzel bez radia, to tu zadne nemam :)

Kazdopadne byla to uz ma druha verze tohohle "ramecku" a rekl bych, ze po designovem vyreseni prazdneho mista vpravo od radia coz by nemel byt zadny velky problem (kazdy podle gusta-misto na cigara, drzak na telefon atd.) by to byla pecka :)
HansCZ
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od HansCZ »

No jestli by se Ti to chtělo někdy cvaknout mobilem v nějakém autě, budu moc rád a myslím že i ostatní to bude zajímat.
Řešení 2DIN u e39 je totiž docela problém... viděl jsem už různé varianty ale žádná se mi moc nezamlouvala.
Odpovědět