Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e60 545, 550 s LPG?
-
dvori
- Kontaktovat uživatele:
Čau,
chystám se kupovat e60 545i nebo 550i a chci to dávat do plynu, nejspíše PRINS (případně nějaké kvalitní alternativy?)...
Máte někdo dobré zkušenosti s nějakou firmou v ČR instalující PRINS???
Kde, za kolik a jaká je pak spotřeba u těchto motorů (samozřejmě mě nezajímá, to co píšou v tabulkách a odhady lidí, kteří tuto motorizaci nemají)?...
nezajímá mě reklama a nabídka přímo prodejců, ale zkušenosti uživatelů a ani mě nezajímají názory lidí, že k do těchto motorů plyn nepatří...
chystám se kupovat e60 545i nebo 550i a chci to dávat do plynu, nejspíše PRINS (případně nějaké kvalitní alternativy?)...
Máte někdo dobré zkušenosti s nějakou firmou v ČR instalující PRINS???
Kde, za kolik a jaká je pak spotřeba u těchto motorů (samozřejmě mě nezajímá, to co píšou v tabulkách a odhady lidí, kteří tuto motorizaci nemají)?...
nezajímá mě reklama a nabídka přímo prodejců, ale zkušenosti uživatelů a ani mě nezajímají názory lidí, že k do těchto motorů plyn nepatří...
-
jimmyhendrix
-
tanner540i
Prins je sice technicky nejdokonalejsi system, ale nedoporucoval bych ti ho. Je totis jen velmi malo lidi, kteri se touto znackou zabyvaji (ja znam jen Greenfuel). Navic cena je skoro dvojnasobna oproti jinym znackam.
Nejlepsi reseni bude najaky levny a servisne jednoduchy system - magic, stag, ktere jsou vyzkousene spoustou lidi na V8 a funguji.
Celkove neni moc dulezite jakou znacku zvolis, ale kdo to bude delat. Ceny se u techto znacek pohybuji neco malo pres 30tis (nadrz misto rezervy a plneni pod vickem).
Nejlepsi reseni bude najaky levny a servisne jednoduchy system - magic, stag, ktere jsou vyzkousene spoustou lidi na V8 a funguji.
Celkove neni moc dulezite jakou znacku zvolis, ale kdo to bude delat. Ceny se u techto znacek pohybuji neco malo pres 30tis (nadrz misto rezervy a plneni pod vickem).
-
dvori
- Kontaktovat uživatele:
ještě jsem na internetu našel http://www.lpgfrystak.cz a http://www.smartoil.cz
s LPG PRINS jsem dovezl dvě auta a super, malá spotřeba a systém do dnešní doby absolutně bez problému... proto jsem uvedl PRINS
ale rád bych právě věděl názory, zkušenosti o kolik se komu hnula spotřeba proti benzínu a problémy, postřehy
s LPG PRINS jsem dovezl dvě auta a super, malá spotřeba a systém do dnešní doby absolutně bez problému... proto jsem uvedl PRINS
ale rád bych právě věděl názory, zkušenosti o kolik se komu hnula spotřeba proti benzínu a problémy, postřehy
-
tanner540i
Jak rikam, Prins je asi top vyrobce systemu lpg. Otazka je, zda neni zbytecne drahy, kdyz magic a stag funguji naprosto bez problemu, navic pri jakemkoli defektu mas spoustu lidi, ktery temto systemum rozumi.
Drive byly absolutne nejlepsi lpg systemy od italu - Landi Renzo, Tartarini, a jiste stale jsou. Ale polaci je okopirovali a zdokonalili k uplne jednoduchosti
.
Ohledne te spotreby, to je jen o nastaveni spravne bohatosti smesy. Ja mam na 540i spotrebu kolem 13,5l plynu, stejna jizda na benzin cca 12l.
Primo tady na klubu se plynem zabyvaji co vim Snejk a Jarax, kteri maji s V8 spoustu zkusenosti.
Drive byly absolutne nejlepsi lpg systemy od italu - Landi Renzo, Tartarini, a jiste stale jsou. Ale polaci je okopirovali a zdokonalili k uplne jednoduchosti
Ohledne te spotreby, to je jen o nastaveni spravne bohatosti smesy. Ja mam na 540i spotrebu kolem 13,5l plynu, stejna jizda na benzin cca 12l.
Primo tady na klubu se plynem zabyvaji co vim Snejk a Jarax, kteri maji s V8 spoustu zkusenosti.
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
osobně taky doporučuji spíše se zaměřit na kvalitní firmu - konkrétně greenfuel za mě špatná zkušenost - byl jsem tam ně roční prohlídce (nechtělo se mi do Prostějova k fedorauto.cz ) a adkorát to rozhasili a neuměl dát zpátky dokupy, navíc cena nic moc a ikdyž mi pak vrátil peníze tak bych tam znovu nejel. Tchán má podobnou zkušenost - taky neuměli dát dokupy a po třech dnech bádání řekli že nekomunikují řídící jednotky (nakonec v jiném servise zjistili chybu přepínacího tlačítka - po výměně zase OK).
Magic 3 , instalováno v HLpropan , mají spoustu poboček po republice, byli mi doporučeni a jak kvalita montáže tak bezchybná funkčnost .
Normálně spotřeba okolo 13litrů , mám E60 , 530i , 170kw .
Jedu teď třetí nádrž , obě nádrže vychází stejně :
Za 1100kč ( cca 65l/plynu ) najedu 520km , což je jen o něco méně jak s dvojkovou ochcávkou na naftu - tu jsem měl předtím!
Takže investice 28tis , si myslím se vyplatila , už mě neznaj na každé pumpě , pohoda jazz! Jede to stejně , nepocituji žádnou změnu!
Normálně spotřeba okolo 13litrů , mám E60 , 530i , 170kw .
Jedu teď třetí nádrž , obě nádrže vychází stejně :
Za 1100kč ( cca 65l/plynu ) najedu 520km , což je jen o něco méně jak s dvojkovou ochcávkou na naftu - tu jsem měl předtím!
Takže investice 28tis , si myslím se vyplatila , už mě neznaj na každé pumpě , pohoda jazz! Jede to stejně , nepocituji žádnou změnu!