ahoj kluci, mám takový zapeklitý problém nevím už si s tím rady, měnil jsem teď dvouhmotu protože mi to vibrovalo tak jak to dělá dvouhmota auto se třepalo na 4 pod plynem klacek lítal dopředu dozadu, to už se sklidnilo. ale je tu pořád ten problém že při stálé rychlosti od 60-90, ale dělá to jenom když jedu pořád stejnou rychlostí nad 90 už to nedělá a kola to nejsou kdyby se tady někdo snažil cpát tenhle problém e34... auto roztřepe jakoby od kardanu nebo převodovka ko, je to takové zvláštní. Mluvil jsem z pár lidma někdo říká kardan po smrti, druhy řika silentbloky na převodovce a motoru, ale podle všeho mi to připadá na převodovku a na volnoběh jde z převodovky takový divný zvuk dělalo to i před vyměnou dvouhmoty a tlačné ložo to není dělá to i při sešlápnuté spojce... díky za každou radu
kardan i 2 převodovky mám z tds, měl jsem to označené a sundaval jsem jenom kardan od převodovky nikde jinde, ale dělalo mi to i před výměnou o to mi jde
Tak esli to bylo i před výměnou, tak to středový uchycení kardanky bude na výměnu. A pámbu ví, jestli ta dvouhmota nedostala čočku od těch vibrací kardanky.
No tak zrovna tds a E34 celkově bych v dnešní době mezi sofistikované technologie určitě neřadil A vadný kardan jednoduše dvouhmotu opálit nemůže, stačí jenom trochu použít selský rozum a chvilku nad tím popřemýšlet
dvouhmota od kardanu neodejde to je jasné, ale to uložení bude asi ko, zkusím ještě vyměnit tu převodovku s tim uloženim kardanu a když to nepomuže pouštím to ze skály