Mám 530D r.v.2000 a přes léto se mi zapínalo nez.top. protože chybělo venkovní tepl.čidlo.Odstranil jsem pojistku a když jsem dal nový teplo.čidlo a vrátil pojistku tak už mi topení nejde vůbec,poraď čím to je?
dedek21 píše:Mám 530D r.v.2000 a přes léto se mi zapínalo nez.top. protože chybělo venkovní tepl.čidlo.Odstranil jsem pojistku a když jsem dal nový teplo.čidlo a vrátil pojistku tak už mi topení nejde vůbec,poraď čím to je?
Za predpokaldu že je čidlo aj webasto v poriadku, skúsil by som ho na durch resetovať cez poistku. U touringu je to poistka vzadu, číslo 47 ak si dobre pamätám, predpokladám že ani u sedana to nebude inak
tak mam problem mi nehuci a nefungujemi tlacitko rest neboli nesviti kontrolka u tlacitka mam prvni e39 celkove prvni BMW a vubec nevim kde ho hledat diky
webasto mi funguje to viem ale ked napriklad sedim v aute a pustim ho aby mi nebola zima tak ma iny zvuk ako ked ho pustim rano cez DO z okna na predohrev auta - je to nejake divne ale vsetko funguje ako ma tak to nejak neriesim - neviem ci sa to nehodou nejak nezmenilo ked som si daval kodovat a nastavovat webasto
Taky mi to asi nehučí,hlavně to má hučet v zimě i chvilku po vypnutém motoru,ne?Znáte někoho,kdo to dělá a kdo to dokáže i předělat na časovanej ohřev a ne jen přihřev při běhu motoru?