Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
chladící kapalina do 523i M52
antifreez G48 kamo bracho kamoRady523i píše:Ahoj všem , mám velkou prozbu , koupil jsem si 523i 125kw a řeším čím dolít nemrzku ,,, je tam jako by načervenalá s foforujicí jako žlutozelena , nevíte o jakou nemrzku se to jedná , jinak baworaka jsem privezl z Němec ,,,, poradtě mi budu moc vděčný ... Rady523i
-
beny-maser
dolil jsem jen destilku zatím a zeptam se nemám v hrdle takový tem plovací količek nebo jak se tomu říka měrka hladiny ale mám risku kalt/ warm nebo tak neco kde by měla byt hladina za tepla a kde za studena ,,, jsem asi za blbce ale 5ku mám poprvé , předtim byla e 30 318 i a všechno jinak díky za pochopení

Rady523i píše:dolil jsem jen destilku zatím a zeptam se nemám v hrdle takový tem plovací količek nebo jak se tomu říka měrka hladiny ale mám risku kalt/ warm nebo tak neco kde by měla byt hladina za tepla a kde za studena ,,, jsem asi za blbce ale 5ku mám poprvé , předtim byla e 30 318 i a všechno jinak díky za pochopení
kdyz do toho kouknes jak odsroubujes víčko tak uprostřed je takova hrazdička nebo jak to mam nazvat,a to si myslim ze kdyz je s tim zaroven hladina tak je to tak jak ma být...aspon si myslim ...nvm ale proc by to tam potom bylo ?