Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 530DA rv 2001 Chcípe
Ahoj mám problém s autem.....
Je to asi takto... když je motor studený tak je všechno ok a když se ohřeje na rovozní teplotu a pojede se s ním třeba 20 Km svižněji tak potom při volnoběžných otáčkách začne motor hrozně kolísat. Potom to dělá třeba i ve vyšších otáčkách jako kdyby vynechával.
Jsem takřka bezrdnej setkal jste se s tím už někdo.?
Jinak vlastním inpu se kterou ještě moc neumím ale snažím se zakže se dam aspoň to co mi to hází a nehází kdyžtak děkuji za jakou koliv pomoc.
Je to asi takto... když je motor studený tak je všechno ok a když se ohřeje na rovozní teplotu a pojede se s ním třeba 20 Km svižněji tak potom při volnoběžných otáčkách začne motor hrozně kolísat. Potom to dělá třeba i ve vyšších otáčkách jako kdyby vynechával.
Jsem takřka bezrdnej setkal jste se s tím už někdo.?
Jinak vlastním inpu se kterou ještě moc neumím ale snažím se zakže se dam aspoň to co mi to hází a nehází kdyžtak děkuji za jakou koliv pomoc.
- Přílohy
-
- Bez názvu.JPG (90.84 KiB) Zobrazeno 829 x
-
- a.JPG (89.25 KiB) Zobrazeno 829 x
Je tam nějaký problém s žhavením (ale kvůli tomu to určitě nezdechá)
A pak čidlo tlaku na railu - přerušení, nebo zkrat obvodu, nebo čidlo KO.
Mezi 2 a 3 válcem je rozdíl 3,5mm3, což není málo, je taky možné, že je nějaký vstřikovač (vstřikovače) je KO a jdou hodně do přepadu a pumpa už nestíhá. Chtělo by to nějaký log z jízdy kdy to zdechne - požadovaný a skutečný tlak railu a střidu DRW, pak by se asi vědělo víc.
A pak čidlo tlaku na railu - přerušení, nebo zkrat obvodu, nebo čidlo KO.
Mezi 2 a 3 válcem je rozdíl 3,5mm3, což není málo, je taky možné, že je nějaký vstřikovač (vstřikovače) je KO a jdou hodně do přepadu a pumpa už nestíhá. Chtělo by to nějaký log z jízdy kdy to zdechne - požadovaný a skutečný tlak railu a střidu DRW, pak by se asi vědělo víc.
zkusím to ale nejhorší je to, že při jízdě se chyba nezobrazí jen pokud to auto chcípne a potom se zobrazí 0ot/min a tlak přes 500 a než to chcípne tak to sebou uplně jebe a naskočí ta chyba s glow device a to nevím co znamená
jsem amatér
jinak čidlo tlaku na railu někde zkusím sehnat a vyměnit
předem díky za jaké koliv pomoci.
jinak čidlo tlaku na railu někde zkusím sehnat a vyměnit
předem díky za jaké koliv pomoci.