Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E34 silentbloky Z ramen
Ty větší jsou jasné, ale zajímají mě ty v ramenech. V ETK jsou 2 typy a není jasné, kam patří. Jestli vnitřní/vnější strana nebo je to varianta pro snížený podvozek nebo co... Chci to udělat komplet, když už...
A ještě něco - jakou funkci má takový ten kloub ve tvaru osmičky? Mění geometrii při propružení, či co? Vyměnit, nevyměnit? Díky. L
A ještě něco - jakou funkci má takový ten kloub ve tvaru osmičky? Mění geometrii při propružení, či co? Vyměnit, nevyměnit? Díky. L
musim propagovat na zadnu napravu powerflexy, jednoducha instalacia, a vydrzi to, navyse je to spevnene, cena podobna co original.. mimo toho original vydrzi asi 6 rokov pri style jazdy na klobouka, ked s tym budem trochu zametat tak to pojde rapidne dolu 
ta osmicka je diel stabilizatoru, ked uz chces teda komplet tak urcite vymenit, tie excentre si zrejme poznac ked to budes rozoberat, to je prakticky jediny prvok cim sa nastavuje zadna geometria, zbiehavost.

ta osmicka je diel stabilizatoru, ked uz chces teda komplet tak urcite vymenit, tie excentre si zrejme poznac ked to budes rozoberat, to je prakticky jediny prvok cim sa nastavuje zadna geometria, zbiehavost.
-
- Klubové ID: 3390
Onehdá jsem to dělal na na své e34....A vyměnil vše, krom gum v ramenech a uložení differenciálu. Byly v pohodě.. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 2472_o.jpg
To je co? Já jsem byl na geo, a zadní nápravu mám lehce rozbíhavou, jak jí pomoct spíše do sbíhavosti?tie excentre si zrejme poznac ked to budes rozoberat, to je prakticky jediny prvok cim sa nastavuje zadna geometria, zbiehavost.
-
- Klubové ID: 3390
Onehdá jsem to dělal na na své e34....A vyměnil vše, krom gum v ramenech a uložení differenciálu. Byly v pohodě.. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 2472_o.jpg
To je co? Já jsem byl na geo, a zadní nápravu mám lehce rozbíhavou, jak jí pomoct spíše do sbíhavosti?starynovy píše: tie excentre si zrejme poznac ked to budes rozoberat, to je prakticky jediny prvok cim sa nastavuje zadna geometria, zbiehavost.
-
-