Myslel jsem že na to je ta malá nádobka s kap do ostřikovačů a aktivuje se pravou páčkou u volantu,stisk doleva-do volantu,jako vlastně vlevo BC se tak přepíná.
A hle,voda stříká,několikrát setře,kapalina ale ubývá z té 5l nádrže na kap.
Tak jsem z toho jelen.
A druha vec:
Jak leje a auto mi stoji chloupek sikmo na parkovisti,mam potopu u jednoho nebo druhyho pasazera vzadu na zemi.
Na jedny strane vic.Jestli to tece ze dveri,nebo vymenit tesneni dveri......
Svetla jdou podle me taky z ty velky.Tu malou jsem doplnil az dnes,uz zimni smesi.Jinak jsem na ni nesahl od ledna.
Tu velkou doplnuju pravidelne,i se svetly je to spotreba
Máš odlepenou tu clonu pod tapecem dveří, už se to tady řešilo. Taky jsem si jí přilepoval... Sundat tapec a tam už uvidíš kudy to teče a kam až sahá ta voda, když je vadatnější chcanec.
Jeden šroubek je u kliky pod plastovou záslepkou, pak musíš vycvaknout ovládání okýnka a jestli je ještě jeden šroubek někde to bych kecal. Pak už tapec jen vycvakáš z těch cvoků. Jsou tady návody a když mrkneš na youtube, tak tam to jde taky hezky vidět. Čim přilepit nevim, já jsem to lepil silikonem průhlednym, ale mam pocit, že už se to zase odlepilo, takže ten je na pič...
int ostřik stříká, jen když to tlačítko držíš. Pokud máš v háji ty dvoucestný ventilky v trysce tak to pak různě háže kapaliny střídavě do intenzivu a zpět. Měl jsem jeden v háji, vyměnil za zdravej a už to fachčí.
U E39 je to tak, ze po intenzivnim ostriku jeste strikne i normal. Ten intenzivni je totiz dost silny koncentrat (teda aspon ma byt). Kazdopadne ti teda bude ubyvat kapalina z obojiho. A ostrikovace svetel berou z normal 6L nadrze.
Raadii píše:Čim přilepit nevim, já jsem to lepil silikonem průhlednym, ale mam pocit, že už se to zase odlepilo, takže ten je na pič...
Ja som si kúpil origo butylénové pásky, sú doporučené u dílera v Nemecku miesto kadejakých silikónov. Že po čase zistili že staré lepidlo miestami povolí, stvrdne a čo ja viem čo ešte a toto by mala byť náhrada (aj podľa TISu)