Do ted jsem se nervoval s tou spínačkou a budu muset něco vymyslet.
Mám ji naštěstí z bouraného auta i s tyčí cca 30cm která se pak upíná na zbytek řídící tyče dvěma šrouby.
Nejhorší je že prostě se bojím do toho hliníkového malého hřídele bouchnout více kladivem aby nepraskla. Mám tady i tu zlomenou hřídelku i celej ten bazmek se spínačkou, ale sakra jak tohle vymysleli kluci v BMW.
Nechápu proč u toho musí člověk tak nadávat když to nejde ven normálním způsobem...
Je tam jen jedna pružinka a jinak ve vnitř je malá tyčinka a skelet co zamyká volant kdyby mi to nezamykalo volant auto by jezdilo defakto.
Mám 3 možnosti.
1. Slepit něčím starou hřídelku (plocha 4mm x 3-4mm) a třeba to tam pár let vydrží ale to se bojím je nejhorší varianta/myšlenka co mě napadla. Dneska jsou lepidla co fakt umí silně držet i desítky kg v krutu.
2. vypreparovat z dobré spínačky hřídelku a dát ji do spínačky v autě.
3. celej ten bazmek odmontovat včetně volantu a všech páček a plastovejch nastrčenejch dalších ovladaču a věřit že to pujde a dám to stejným zpusobem zase zpátky.
PS: nemusím řešit ty zapuštěné šrouby naštěstí mám to i stím skeletem komplet. cca 3-4kg bazmek.