Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na jeden problém s bmw rok výroby 1999. Potřeboval bych vědět, které relé ovládá pumpu, co je v nádrži? řešil sem problém s poklesem výkonu.rozdělal sem to a zjistil že nejede pumpa v nádrži. tak sem dal novou jelo to opět perfektně,ale po ujetí tak 400km(po dvou dnech)mi to zase jede jenom tak do dvou tisíc otáček.a čerpadlo v nádrži opet nefunguje. pumpu pod sedačkou řidiče mám taky novou,plus váhu vzduchu a čidlo vačkové hřídele.
díky za odpovedi
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
bmw e39,530d, čerpadlo v nádrži
ahoj riesil som predne tento isty problem aspon dufam... ze ti to pomoze cerpadlo v nadrzi pokial mas viac ako 15L nafty ti je uplne k nicomu...
zbehni do nejakej predjane autosuciastok a kup si nove podtlakove hadicky na turbo ...
mne to tiez vobec neslo do otacok som myslel ze to bude turbo vymenil som vsetky hadicky cca 4€ 2m a zase jazdim...snad ti to pomoze... je to lacnejsia varianta ako kupovat dalsie drahe veci...
zbehni do nejakej predjane autosuciastok a kup si nove podtlakove hadicky na turbo ...
mne to tiez vobec neslo do otacok som myslel ze to bude turbo vymenil som vsetky hadicky cca 4€ 2m a zase jazdim...snad ti to pomoze... je to lacnejsia varianta ako kupovat dalsie drahe veci...