Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Automat filure

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
K0BLICH
Klubové ID: 2805

#1 Příspěvek od K0BLICH »

Ahoj dnes ráno se mi stal takovej...nemilá věc. Když jsem vyrazil z parkoviště domů, tak jsem si po nějaký chvilce jízdy všiml takového divného pískání. Po cca 18ti km jízdy mi skočil automat do nouzáku (napsalo to něco v tomhle smyslu "prog trans failure"). Zastavil jsem, vypbul klíček a resetoval chybu. Znovu jsem nastartoval rozjel se a automat řadil...nicméně pískání přetrvávalo, tak jsem se rozhodl dojet na 2km vzdálené parkoviště a tam svýho miláčka zanechat :( (Přece jen domů to bylo ještě 18km a já po noční nechtěl riskovat nedojetí). A Proč to tu vůbec píšu? Zajímá mě co konkrétně znamená ta chyba (servisák mi řikal něco o chybě přesunu dat) a co může způsobovat to pískání. PO: Z přechodného "bydliště" mého vozu je to teď do servisu 22km, můžu si dovolit vyrazit, nebo byste to viděli na odtahovku?
PearlJam

#2 Příspěvek od PearlJam »

Ja bych to risknul. Pokud se chce automat poroucet, tak tou jizdou uz nic nepokazis.
Sonny

#3 Příspěvek od Sonny »

Ja teda nevim, ale spis se rika - ze se s tim uz dal jezdit nema, nebo se toho odporouci jeste vic :roll:
diLucca

#4 Příspěvek od diLucca »

piskanie moze robit stary filter, resp. neorigo.
K0BLICH

#5 Příspěvek od K0BLICH »

Aktualizace stavu...do servisu jsem nedojel. Auto mě nechalo v prním delším kopci, takže mě čeká repas...
bbeavis
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od bbeavis »

V nouzaku se da podle me normalne jet pokud ti neodejde hydromenic. Ja sem s automatem v nouzaku najel cestou domu pres 400 km a byla to sranda celou cestu na trojku. :-D V automatu byly dvoje lamely total sjete a dokonce az ty plechy natrhane.

Pokud ti to prokluzuje na vsechny rychlosti videl bych to na hydromenic.
K0BLICH

#7 Příspěvek od K0BLICH »

Přesně tak automat tam nepodržel ani tu trojku. Hydroměnič je určitě o.k., ale při tý příležitosti nechám zkontrolovat i samotnou převodovku.
Odpovědět