Raadii píše:Včera jsem na ní taky koukal. To si vezme možná nějakej srdcař a fanda, ale stejně nebude mít hlavu uplně v pořádku...
chlape neblázni .... já jsem velkej srdcař a fanda, ikdyž nemám miliony na auto, ale kdybych měl ...tak mám E36 M3 + E46 M3 + E30 M3 a ještě snad + E39 M5 libovky v proskleném salonu za ty samé peníze ....
Raadii píše:Včera jsem na ní taky koukal. To si vezme možná nějakej srdcař a fanda, ale stejně nebude mít hlavu uplně v pořádku...
chlape neblázni .... já jsem velkej srdcař a fanda, ikdyž nemám miliony na auto, ale kdybych měl ...tak mám E36 M3 + E46 M3 + E30 M3 a ještě snad + E39 M5 libovky v proskleném salonu za ty samé peníze ....
Tak jsou třeba ještě větší srdcaři a maj i ty miliony
Hlavne to asi nebylo ani moc vybaveny, kdyz museli obsivat interier, bohuzel nemeli poradnou predlohu k positi palubky a tak to ma i do originalu daleko
Dalsi vec je, ze IKDYBY to melo komplet vyfuk Supersprint vcetne svodu a ten nejlepsi CHIP, na 460PS se nedostanou, u auta za 2 mega by nemel byt problem zajet za dvojku na brzdu a dodat graf
Zřejmě to budou odborníci, už ta cena bez DPH a s DPH u 12 let starýho auta je podivnost
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
auto slouží jako reklama, což evidentně zabírá protože spousta lidí, např. jako vy, ten inzerát rozklikne, aby se podíval a pak si zobrazí další nabídku prodejce a už je úspěch na světě. Nabízíme použité díly, ale i nové díly, ale vrakoviště určitě nejsme... tak trošku slušnosti pánové, děkuji
to blondynaa: Ale smekám před tím, jak jste dali do kupy tu barabiznu, ve který dneska sedíte. Bejval to starje pivovar tuším a pokaždý když jedu kolem, což je skoro denně, tak se mi to líbí.