Čaute,
mám asi měsíc E39 528i 11/96, jsem s ní velmi spokojen (celkem skok, oproti předchozímu Formanu

), ale mám problém s dálkovým stahováním oken. Stahovače jsou všechny ok, protože při stáhnutí všech oken i šíbru, když podržím klíček pootočený ve dveřích, tak se všechno stáhne/zatáhne bez problému. Při pokusu o stáhnutí klíčkem dálkově se však okna nikdy nezatáhnou/nevytáhnou až do konce. Myslel sem, že by to mohlo být baterkou- o té jsem se dočetl, že je dobíjecí a že se dobíjí se zapalování- zkusil sem si s tím tedy tolik nehrát a po pár jízdách se klíček jakokdyby dobil a jednou-dvakrát se mi vždy okna podařily na dálku komplétně stáhnou/vytáhnout. Nikde sem nemohl sehnat dobíjecí baterku do klíčku a po rozebrání klíčku, sem zjistil, že dobíjecí není

je to asi jen u novějších modelů, nebo spíš až po FL- kdy je i jiný klíček. Koupil jsem tedy novou baterku, s nadějí, že problém vyřeším. A ono nic, to dobíjení byla tedy jen sugesce- a to že to šlo stáhnout párkrát-byla jen náhoda. Jsem neštastný- poradíte někdo?
PS: poopravím to, že jsou stahovače ok- někdy když z pozice řidče chci klasicky čudlíkama po levé ruce ve dveřích- stáhnout všechny okna, tak pravé zádní sjede jen do půlky- když na čudlík zmáčknu ještě jednou, tak sjede i to až do konce..takže asi něco s elektrikou + vadný klíček? S tím, že tomu klíčku přikládám větší prioritu..dík za jakékoliv rady:)