ahoj, stalo se mi už tak 3x :
auto nastartuju. chytne normálně, oklepe se a najednou začnu mít pocit, že je ožralý... nereaguje mi na plynovej pedál, na přidávání a když, tak jenom do 1000ot/min., volnoběh padá někam k 500/min. Různě se to chvilku (15-20vteřin) takhle válí, jednou mi to dokonce chcíplo, když jsem couval z kopce a nemohl přidávat plyn no a najednou se to chytí, otáčky vystřelí tak jak maj podle polohy plynovýho pedálu zrovna bejt a auto se chová, jako že nic. Za jízdy bez problémů. Jinak krom toho už nějakou dobu je zralé ložisko spojky na výměnu, dle lidí, co to slyšeli.
Stává se to v poslední době, dřív nikdy, ono teď pořád prší, tak nevím, jestli s tím vlhkem může být souvislost, ale poprvé se stalo, když jsem pár hodin předtím vletěl do louže, že se voda dostala až na haubnu.
Můžu poprosit o názor, které čidlo odchází, či co?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E34 nereaguje na plyn
vaha vzduchu .. teplotni cidla .. lambda..
cou cidla ktery sice dulezity jsou ale pri jejich vypadku řj dosadi default hodnoty aby auto jelo.. (sice se spotrebou jak prase ale jelo)
toto vypada na tohleto..
(a mozna este cidlo polohy kliky a vacky .. ze by daval spatnej signal)
filtr palivovej menenej mas?
cou cidla ktery sice dulezity jsou ale pri jejich vypadku řj dosadi default hodnoty aby auto jelo.. (sice se spotrebou jak prase ale jelo)
toto vypada na tohleto..
(a mozna este cidlo polohy kliky a vacky .. ze by daval spatnej signal)
filtr palivovej menenej mas?
- Perunwit
- Klubové ID: 2962
filtr jsem měnil, samozřejmě... je tam 3/4 roku... spotřeba se nějak nezměnila... auto žere 9-10 ať se děje cokoli, nejmíň jsem s tím jel asi za 8. Pojedu na diagnostiku a k mechanikovi na bmw, určo se to nějak vyřeší. Pak budu shánět sondy a čidla z vraků, tohle nikdy neskončí, je to jak na baráku
) na jedný straně skončíš a na druhý aby si zase začal
). dík.