uz mi dosly nervy s vrzanim interieru, tak se chci pustit do opravy. Mate nejaky tipy jaky jsou nejcastejsi mista? chystam se urcite na tapecy a zadni plato, jinak moc nevim odkud by to mohlo jit.
proto se chci zeptat - nejaky tipy jak sundat zadni tapecy a zadni plato, prip. na co se jeste zamerit?
jinak u tech tapecu jsem se docetl ze je dobry sundat, vymenit plastove nacvakavaci drzaky a namazat. Jeste nejaky tipy?
jak sundat tapecy uz vim (http://www.bmwe34.net/E34main/Maintenan ... emoval.htm), chybi mi tam ale par tech plastovejch nesmyslu. Pry se daji koupit primo v BMW. Nevite nekdo cislo dilu? Nedari se mi to v ETK najit, resp. nejsem si jistej kterej dil to je. Dik!
Plato: Vyndáš zadní sedačky (sedák jen vytrhneš směrem nahoru,pak vytrhneš opěrky hlavy směrem nahoru,odšroubuješ plasty pod nima.Pak sou tam ještě 4 šrouby - dva dole v rozích a dva u loketky.
Až budeš mít venku opěradlo tak vysuneš i zadní plato...
Jestli máte zadní manuální roletku - koukněte na háčky nahoře do kterých se zahakuje.Já je měl trošku přiohnutý na okno a vrzalo to o to okno.
Byl to strašnej zvuk a ozýval se do celého auta.
Měl jsem rozebraný skoro všechno a už jsem byl uplně zoufalej,přišel jsem na to asi po roce.Stačilo je trošku ohnout zpět
super - diky moc za link, na tenhle dil jsem v ETK koukal, ale nebyl jsem si jistej.
Kail píše:Plato: Vyndáš zadní sedačky (sedák jen vytrhneš směrem nahoru,pak vytrhneš opěrky hlavy směrem nahoru,odšroubuješ plasty pod nima.Pak sou tam ještě 4 šrouby - dva dole v rozích a dva u loketky.
Až budeš mít venku opěradlo tak vysuneš i zadní plato...
diky, zitra vyzkousim
na sibr kouknu a pokud vrze, co s nim, jenom promazat tesneni?