Takže:
1) Vypni si Caps lock. Nechápu a zatím jsem stále nepochopil, jaký smysl má psát všechno velkým písmem. Takto to přinejmenším vypadá, že si tím kompenzuješ "velikost" svého ega nebo přirození
2) Já tě vidět, jak totčíst chudáka studené TDSo do plných, tak ti ty tvoje obě dvě levé ruce urvu u samé prdele, do které bych ti je posléze nacpal i s tvou hlavou

Pak přesně kvůli takovýmto hovadům jako jsi ty mají tyto motory pověst takovou jakou mají. Toto bych neměl srdce udělat ani benzinovému motoru (v podstatě žádnému motoru), ne tak dieselovému. Měl by jsi se stydět.

Dyť každý normální majitel auta musí cítit ten chod motoru, chod auta a musí vědět už snad od přírody, že toto je zásadně proti všem pravidlům, jak zacházet se spalovacím motorem! U mě jsi dobytek, který nemá v podstatě absolutní tušení ci se vlastně pod tou kapotou při otočení klíčku děje. V tom případě ale zároveň nechápu, jak jsi mohl dostat řidičské oprávnění,když součástí každé závěrečné zkoušky je i technická stránka vozu, která má právě zabránit takovému hrubému zacházení aspoň z části...
3) Je mi úplně jasné o co tu jde a která bije. Jsi mladý kluk dle mého s čerstvýma notama, který se shlédl v BMW už asi v 15 letech, teď jsi našetřil nějaké prachy a skočil jsi do první největší pasti, kterou jsi našel a ještě k tomu v naftě (která je ti nejspíš stejně k hovnu - bral jsi to, protože to bylo nejlevnější Bávo širokodaleko

), aniž by ses obtěžoval si před samotným pořízením něco o tomto motoru pročíst, prostudovat, naučit se atd. Teď v podstatě máš co jsi chtěl
4) To, že za tepla hůř startuje vůbec, ale vůbec nemá co dočinění s podávacím čerpadlem, nýbrž se vstřikovacím čerpadlem, jak už tu někdo správně podotkl. Přesněji a pravděpodobněji s jeho elektronickou regulační hlavou. Selhání podávacího čerpadla se projevuje jinak. Takže nejspíše mimo jiné bude rozhašené i vstřikovací čerpadlo. Nicméně u tohoto evidentního vraku je to už asi stejně jedno...
5) Funkčnost a bezzávadnost turba jsi diagnostikoval podle čeho konkrétně?
No a konečně
6) Doufám, že se ti tuto past nepodaří prodat nějakému slušnému a obětavému člověku. Ten dotyčný by si evidentně pěkně nasral do bot...
Ostatním rozumným lidem, které i přes to můj příspěvěk pohoršil se omlouvám, nebylo to záměrem. Nicméně mě dovede tak akorát pěkně vytočit to, když se k autu takto někdo chová vyloženě jako hovado a pak chce ještě rady, jak jej dát dohromady a opravit. Já i kdybych neznal slabiny motoru TDS, tak mě v životě nenapadne dávat jakémukoliv motoru za studena hned kouř až do konce otáčkoměru. To bych si asi radši fakt usekl vlastní péro

A lidem, kterí toto dělají patří do ruk maximálně tak akorát nasrat a ne dát jim klíče od auta, toť můj názor