vypíná se rádio navi i bluetooth i když kabely jsou nové E61
Ahoj, mám problém, kterej se týká toho, že se stále když je teplo cca po dvou hodinách i přerušované jízdy začne vypínat rádio, bluetooth, cd, a vše se opakuje častěji. Byl vyměněný kabel k baterce mínusovej, levej kabel do pátých dveří. Po této výměně to nahlásilo, že je alternátor pryč i když to dobíjí. Udajně to je tím. Já tomu moc nevěřím. Chyba se napsala pouze jednou a po odmazání se již nic nepíše. Ani, že by bylo něco s baterkou či dobíjením. Jenže stále se opakuje odpojování rádia a toho všeho.. Jinak nic jiného v BMW nevyčetli. Díky
Mám ten samý problém ale ještě jsem nepřišel na to čím to je. Jen jsem
zjistil, že když vypnu klimatizaci tak to běží. Čím je větší teplo a běží více
klima, tak to častěji vypadává. Jestli jsi na něco přišel, tak prosím napiš.
01mira01 píše:vypíná se rádio navi i bluetooth i když kabely jsou nové E61
Ahoj, mám problém, kterej se týká toho, že se stále když je teplo cca po dvou hodinách i přerušované jízdy začne vypínat rádio, bluetooth, cd, a vše se opakuje častěji. Byl vyměněný kabel k baterce mínusovej, levej kabel do pátých dveří. Po této výměně to nahlásilo, že je alternátor pryč i když to dobíjí. Udajně to je tím. Já tomu moc nevěřím. Chyba se napsala pouze jednou a po odmazání se již nic nepíše. Ani, že by bylo něco s baterkou či dobíjením. Jenže stále se opakuje odpojování rádia a toho všeho.. Jinak nic jiného v BMW nevyčetli. Díky
když už jsi měnil kabely v pátých dveřích, měl jsi rovnou vyměnit obě strany.. pokud byla jedna špatná, druhá je stopro taky.. a na právé straně je podstatně více kabelů... klidně to mohou způsobovat ty..
Ano čím větší teplo tím horší.
Ale podle BMW jsou kabely v pravo ok. Něco se přehříá. Údajně to dělal alternátor. Je yměněnej ale jak je teď zima tak to nedělá a já nevím zda je to tím alternátorem nebo ne.
Super tak jsem si dal rozborku a sborku ovšem mi prskli dva malé úchyty nad kyslíkem. Chápu dobře že ccc jednotka je celej kus s DVD rádiem atd? Větráček se na tom netočí. Nebo se má točit až při určité teplotě? Žádný prach tam nebyl. Děkuji Míra
Další rady jak tedy postupovat? větráček se netočí. Tedy nevím zda má nějaký spínač při určité teplotě. Zkoušel jsem to úplně studené včetně motoru. Uvnitř nebyl vůbec žádný prach. Kolika volty je napájen ten větráček?. Díky