Celý den jsem jezdil s autem, vypínal a zase startoval a všechno v pohodě pak na večer jsem jel pred barak,byl asi hodku doma a pak jsem potreboval nekam jet a kdyz jsem prisel do auta, otocil klickem do polohy zhaveni, tak kontrolky totalne vsechny problikly a nic cca po 5 sekundach se rozsvitila kontrolka ABS a protoskluz a zacali blikat. V kufru jak jsou pojistky tak tam mam 3 relatka a v jednom to cvakalo.Auto nejde nastarovat ani pres kabely,baterka je uplne nabita a poradnic. Jednou to parkrat zacvakalo ale ani jednou netocil. Je pravda ze jsem nebyl jeste na diagnostice ale prosim vas nesetkali jste se s necim podobným.....diky za odpovedi
Já bych řekl, že je baterie total KO, jak jsi zjistil, že je OK? Možnosti - buď Ti to nedobíjí nebo jestli je baterie ok, tak mohl upadnout kostřící nebo proudový kabel.
baterku jsem vyndal a nechal ji na nabijecce a za ani ne minutu mi nabijecka napsala ze je baterie full a kostrici kabel a proudový jsem kontroloval a ty jsou uplne v poradku. nevim jestli mam zkusit dat jinou baterku protoze prej pres kabely to neni moc dobry pro tu elektroniku?
A kontrolky ti svítí normálně,něco podobného se mi stalo.parkrát jsem otočil a vyndal klíček a auto chytlo.ukázalo mi to chybu na imobilizéru.chyba vymazána a zatím vše funguje auto e39 pofej.
Pravě že kontrolky probliknou a vubec nesviti az po chvilce se rozsviti kontrolka abs a protiskluz. vubec nevim za chvili ma prijet a novou baterkou tak uvidime kdyz by to bylo stejne tak zitra zavolat prijede s pc a napichne to.
ted tady byl s dvema baterkama a kdyz jsme je tam daly tak kontrolky svitily normalne,ale s motorem to ani nehlo tak kamos ma bmw 330 cd tak si od nej pujcim baterku a vyzkousim to. kdyz jsem koukal na starter tak jsem tam nasel volne vysejici hadicku cerno cervenou ktera vedla z motoru smerem dolu...
Nemáš-li po ruce diagnostiku: Sundej deklík u levé nohy řidiče. Pokud je baterka a všechny spoje OK, tak by v jednotce za tím kastlíkem mělo cvaknout při otočení klíčem se správným čipem imobilizéru do startovací polohy relé povolující start.
Jak jsem psal výše měl jsem stejný problém dal jsem to do CarElektronic.Opraveno A vše funguje a startuje.Jsem Liberečák a fi. sídlí v Liberci.odkaz http://www.carelectronic.cz