Ahoj je to dva dny co jsem si všiml celkem zvláštního pocukávání, které začíná na 1600 a končí cirka 1800 otáčkách. Dost mě to štve, protože v těchto otáčkách jezdím nejčastěji. Dnes jsem to projížděl s diagnostikou a motor ani převodovka nic nehlásí. I lifedata jsou ok. Co myslíte? Může to dělat vzduchový filtr, nebo dokonce špatná kvalita paliva? Bral jsem plnou Verva dieselu (problém se oběvil po ujetí 150km od čerpání). Dík za odpověďi.
Mne to cuka kdyz jedu 60 a je tam 1000-1200 otacek.
Si prerad na manual a uvidis ze tam je zarazena 5ka
Hodis tam 4ku a je po problému
V mem pripade uz ma automat neco najeto a dost pozde podrazuje a to je i tento pripad, necha tam 5ku.
Beru zasadne Vervu+Super diesel aditiv
Tohle automatem určitě nebude. Taky se mi to občas stane, taky v cca 1600-1800ot ale jen když mííírně zrychluju, když přidám trochu víc plynu tak to zmizí a není to pravidlem, aby mi to cukalo pořád. Teď se mi to dlouho nestalo.. Ale nevím co to je. Auto mám po filtrech atd..
Mam 525d a dela to jen občas lehke pocukani ale jen při lehkem přidavani plynu uš mi to dela celkem delši dobu ale na nic sem nedošel filtry vymeněny ale jak řikam udela to občes a jen jednou za jizdu rad bych take zjistil co to dela vstřiky jsou v poředku
Chlapy, to pocukavanie sposobuje kabelaz ku vstrekom. Mne to tiez robilo na 525d 2000 manual a ked som dal dole ten strieborny kryt s napisom BMW na 80% sa trhanie eliminovalo ale semtam este cukne. Budem muset kupit asi novu
Tak tohle se mi taky dělo. Potom mi najednou po cestě auto chcíplo, za mnou louže nafty a odtah. Bylo to vysokotlaký čerpadlo. Bez daně za 11 tisíc repas. nechal jsem rovnou vyměnit kladky, agregátní řemen, filtry a celkem jsme vyplazil 32 tisíc na černo. Jinak kole 40ti. Podle mě to bylo tim,že když jsem auto koupil, tak jsem začal tankovat jedině německou premiovou naftu a řekl bych, že to rozežralo ty sračky z český nafty a posralo se to...