Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E34 vibrace kol
-
KKKuba
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, mám docela problém- u e34 se mi okolo 100km lehce rozechvěje auto, kola jsou nově vyvážený, středící kroužky jsou taky nový(a přesný) a přesto to dělá trochu bordel, nějaký napady na co se zaměřit? Geometrie je taky udělaná a nikde nic nemlátí ani neťuká... Jen tyčky zadního stabilizátoru už jsou zpuchřelý, ale nebouchá to..
Ty vibrace jsou cejtit jakoby zezadu, s volantem to nehází...
vypada že jsi odpověděl sam soběKKKuba píše:Zdravím, mám docela problém- u e34 se mi okolo 100km lehce rozechvěje auto, kola jsou nově vyvážený, středící kroužky jsou taky nový(a přesný) a přesto to dělá trochu bordel, nějaký napady na co se zaměřit? Geometrie je taky udělaná a nikde nic nemlátí ani neťuká... Jen tyčky zadního stabilizátoru už jsou zpuchřelý, ale nebouchá to..
-
beny-maser
-
beny-maser
klasika e34,možná to ani nebude v řízení jako v hliníkovém rameni,stačí jedno a je to hned znát a dělá to přesně co popisuješ,nejlépe zvednout auto jen heverem na jedné straně a vzít za kolo (do stran vůle v řízení),dovnitř ven (vůle v čepu ramene),to je hodně zjednodušenej popis co kde hledat, potom opakovat na druhé straně a najdeš to,ještě je možné, že bude vytržená guma na silembloku v rameni, ale na to moc nevěřím. Tohle je kalsika českejch silnic!Přivezeš auto ze SRN na origo podvozkua po měsíci řešíš přesně tohle.e36 má jinej podvozek a ten není tak náchylnej na tyhle vůle.
-
Kail
- Klubové ID: 1612
Taky jsem to řešil moooc dlouho,byl to zkroucenej kotouč na předku - jen malinko,při brždění to skoro nekopalo,jen z velkých rychlostí,ale spolu s nějakou tou vůlí na nápravě to i při jízdě bez brždění vibrovalo...
Ta přední náprava je u e34ky v tomhle zrádná.Funguje dobře,ale musí být ve 100% stavu.A jakákoliv vůle se tam špatně hledá...
A když hledáš vůle na předku,zkoušej to i se zatočenýma kolama.
Ale ty jsi na začátku říkal že ti to jde odzadu ne?
A viděl jsi ty tvoje kola na vyvažovačce?To že je máš vyvážený do nuly ještě neznamená že sou rovný a že nebudou na autě dělat bordel
.
V první řadě vyřešit kola,klidně zkusit nechat převážit znova a kouknout jak moc hážou...
Ta přední náprava je u e34ky v tomhle zrádná.Funguje dobře,ale musí být ve 100% stavu.A jakákoliv vůle se tam špatně hledá...
A když hledáš vůle na předku,zkoušej to i se zatočenýma kolama.
Ale ty jsi na začátku říkal že ti to jde odzadu ne?
A viděl jsi ty tvoje kola na vyvažovačce?To že je máš vyvážený do nuly ještě neznamená že sou rovný a že nebudou na autě dělat bordel
V první řadě vyřešit kola,klidně zkusit nechat převážit znova a kouknout jak moc hážou...
-
KKKuba
- Kontaktovat uživatele:
Tak vyřešeno, naštval jsem se a vyměnil komplet brzdy a už je od toho pokoj, sice to občas ještě zavibruje ale tam už spíš bude na vině nějaká mikrovůle v řízení. Tak jako tak už je to zlatý, hned se s tím jinak jede.. 
Děkuju za rady, nevěřil bych že to fakt budou ty kotouče ale je to tak. Takže je to další možnost kdyby měl někdo podobnej problém...
Děkuju za rady, nevěřil bych že to fakt budou ty kotouče ale je to tak. Takže je to další možnost kdyby měl někdo podobnej problém...