Vím že už tady o tom proběhlo dost dizkuzí,ale nemohu se přesně zorientovat a proto prosím o radu,mám obrazovku 16:9 přehrávač MK3 po zrušení normalního tv vysílání a přechod na digitální mi nefachá TV rád bych věděl co by obnášelo a kolik by asi stálo přechod na digitál.Díky za rady.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Díky za info,nabídku jsem si otevřel ale jelikož jsem v elektro trochu jinde tak v tom mám guláš.Zajímalo by mě jestli jsi využil této nabidky a pokud ano jak jsi spokojený a nebyly s montáží nějaké problémy?Zvládne to i amatér?Mě docela zarazily velké cenové rozdíly nabízených sad.takže nevím jak se v tom zorientovat.
nabídku jsem využil, ale jen proto, že jsem si koupil jiné multifunkční zařízení - DVD,Navi,Tel,USB,park. kamera, atd a tak jsem to potřeboval. Zkus jim zavolat a zeptat se jich. Jsou velice ochotní.
taky sem uvažoval nad zprovozněním TV, ale abych tam rval nějaké dodatečné antény a jiné prkotiny, tak to kašlu. Čekal sem, že se dá připojit jen nějaký "setobox" nebo k původnímu zařízení, tak jak je to v domácnostech....