šoust chlapi potřebuju radu. Dnes nám tady u nás vydatně celý den pršelo při jízdě autem sem si všilm divného fleku na A sloupku na levo od clonítka od vrchu d poloviny sloupku kompletně vlhký a asi po hodině jízdy sem z toho ždímal vodu jak to opravit? musí okno ven? doufám že né poradte jak jste tento problém vyřešili vy pokud jste ho teda někdo řešili jedná se o BMW E39 rv 97
Mas sibr? predpokladam ze jo, ucpanej nebo vypadenej odto. Ze by zniceho nic zacalo tect kolem celniho skla je blbost, to by musel ten ram byt uz poradne prohnilej..
nene právě že nemám šíbr prohnilého tam nic není neska em na to koukal a ani za boha nemůžu přijít kam známý co mu to dělalo taky říkal že muselo okno ven a znova nalepit ak už fakt nevím a dělá to jen když jsou vydatné dlouhé deště
Pánové, po projetí myćkou jsem zjistil, že na mé E39 po tom bočním plastu, co je pŕed dveřmi řidiće (je na ném otevírání přední kapoty a čudlík na otevírání kufru) mi teće voda. Vytéká mezi tím plastem a palubkou. Šíbr nemám, na dveře to nevypadá. Napadá vás jiná možnost než čelní sklo?
Chci se ještě zeptat, když vyndám budíky, je tam vidět na roh čelního skla? Jestli tím mám šanci zjistit přesné místo. Ještě mi napadlo, kudy vlastně vedou kabely z motorového prostoru do kabiny? Do výměny skla se mi fakt nechce
Výměna skla v dnešní době není až taková palba, alespoň doufám - taky mně to asi nemine.. Práce kolem 1000 - 2000,- Kč, sklo kolem 3000,- Kč pokud nemáš nějaky speciální. Občas se tam musí ještě vyměnit nějaká gumová lišta, ale nejsem si jistej - třeba někdo porádí?
Tak teď jsem z toho blázen. Auto stálo venku, cca hodinu v tom největším lijáku a nikde ani kapka. Vypadá to, že tam fakt teče jenom v myčce, když se točí kefy. Napadá vás, kam to může tu vodu nastříkat, kde se voda normálně nedostává? Fakt se mi nechce měnit čelní sklo
Tak vyříznout ho a nalepit znova není tolik práce.Zvládneš to sám a když ne tak do 1000kč ti to musej udělat všude...Ale chtělo by to aspoň nějak vysondovat kudy tam teče,ať máš jistotu...