Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Čelní sklo

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Raadii

#1 Příspěvek od Raadii »

Mam takovej (blbej) dotaz. Mam dost ojebaný okno od kamínků, nicméně neni nikde prasklý a bohužel ho nemam připojištěný a peníze za nový okno dokážu utopit i jinde. Chci se teda zeptat, jestli nemá někdo zkušenost s rozleštěním toho okna stejně tak, jako se to dělá u světel. Nebo je to blbost a neni to reálně možný?
mari

#2 Příspěvek od mari »

Myslim že je to kravina. Sklo je sklo, rozlešťujou se plastový kryty.
sonyk02

#3 Příspěvek od sonyk02 »

Tak ho připojisti a za nějaký měsíc ho nech vyměnit.
Raadii

#4 Příspěvek od Raadii »

mari píše:Myslim že je to kravina. Sklo je sklo, rozlešťujou se plastový kryty.

Oni se právě rozlešťujou i skleněný starý světla... No uvidim. Připojistit je nejjednodušší způsob, ale nechce se mi čekat půl roku, abych nemusel platit spoluúčast
Velvetek
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Velvetek »

Existují na to specializované firmy, dokonce u nás to dělají už i běžné servisy. Nějaké informace: http://www.psgmbh.cz/sada-na-opravy-prasklin-autoskel.html (viděl jsem nějaké ukázky toho, co opravit jde a co už ne)

Zajel bych s tím někam, kde ty skla mění, tam Ti poradí...
chaluha71

#6 Příspěvek od chaluha71 »

Velvetek píše:Existují na to specializované firmy, dokonce u nás to dělají už i běžné servisy. Nějaké informace: http://www.psgmbh.cz/sada-na-opravy-prasklin-autoskel.html (viděl jsem nějaké ukázky toho, co opravit jde a co už ne)

Tohle nebude to pravé, jelikož by ho to vyšlo dost draho a výsledek nikdy nebude 100%ní! Já bych se také přikláněl k tomu si okno připojistit a počkat 2-3 měsíce a pak si nárokovat výměnu čelního skla za nové. Sice to není košer ale dnes nás okrádá kde kdo tak bych se s tím vůbec netrápil, být tebou.
Velvetek
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Velvetek »

chaluha71 píše:
Velvetek píše:Existují na to specializované firmy, dokonce u nás to dělají už i běžné servisy. Nějaké informace: http://www.psgmbh.cz/sada-na-opravy-prasklin-autoskel.html (viděl jsem nějaké ukázky toho, co opravit jde a co už ne)

Tohle nebude to pravé, jelikož by ho to vyšlo dost draho a výsledek nikdy nebude 100%ní! Já bych se také přikláněl k tomu si okno připojistit a počkat 2-3 měsíce a pak si nárokovat výměnu čelního skla za nové. Sice to není košer ale dnes nás okrádá kde kdo tak bych se s tím vůbec netrápil, být tebou.

Neříkám, že to je to pravé, ale taky jsem to jeho okno neviděl. Ptal se na možnost opravy, což tohle je. Jinak samozřejmě výměna by byla lepší, řešil bych to přes známé v nějakém autosklu, tam by mu řekli možnosti...
Raadii

#8 Příspěvek od Raadii »

Výměna by byla určitě nejlepší, ale u mojí pojišťovny bych musel kvůli spoluúčasti čekat půl roku, což je dost dlouho... No během týdne se zkusim zeptat u kámoše co mění autoskla a uvidim co mi řekne.
Velvetek
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Velvetek »

Pokud máš někoho spřízněného v autosklu, tak není co řešit, on už Ti řekne :wink:
Odpovědět