Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e61 zadní náprava
-
- Kontaktovat uživatele:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ght=vrzani
Kdyz si prectu tvuj posledni prispevek a pak vidim tento dotaz pride mi ze to museli psat dva ruzni lidi.
Nebo jde jen o to zda ten dil ktery jsem menil napriklad ja ma kodove oznaceni VRZAK?
Kdyz si prectu tvuj posledni prispevek a pak vidim tento dotaz pride mi ze to museli psat dva ruzni lidi.
Nebo jde jen o to zda ten dil ktery jsem menil napriklad ja ma kodove oznaceni VRZAK?
-
- Klubové ID: 1838
- Kontaktovat uživatele:
mám teď přesně to samý, ptal jsem se na to, prej jsou tam někde nějaký silonový čepy, který jak vyschnou vržou.. přisuzuju to počasí a po zimách rozsolenýmu podvozku.. prej se s tim skoro nic nedá dělat.. pouze vyměnit za nový..rooc píše:má BMW, "vrzáky" stejně jako mercedes? zdá se mi, že mi něco slabě povrzává u zadní nápravy..to samé mi dělal i mercedes v kombíku.., měnili se tam takové "čepy" kterým říkali vrzáky....tak jestli to je něco obdobného..?
-
- Klubové ID: 1018
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=33&fg=30
Díl č.2
minulý rok jsem aplikoval stříkačkou s jehlou olej , propích jsem tu gumu a trochu ho tam stříknul..... vrzání bylo pryč okamžitě a už cca 20 tis to drží
Vůle v nich nebyla, tak mi bylo líto je měnit, pokud by byly KO, vyměnil bych je
to samé dělá i starší e39
Díl č.2
minulý rok jsem aplikoval stříkačkou s jehlou olej , propích jsem tu gumu a trochu ho tam stříknul..... vrzání bylo pryč okamžitě a už cca 20 tis to drží
Vůle v nich nebyla, tak mi bylo líto je měnit, pokud by byly KO, vyměnil bych je

-
- Kontaktovat uživatele:
díky, dneska to vyzkoušim, u mě je to to samý, žádná vůle.. ale povrzávaji..all píše:http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=NJ71&mospid=47762&btnr=33_1219&hg=33&fg=30
Díl č.2
jinak se ještě zeptám, když už jsi vyřešil vrzající zadní nápravu, máš i nějakej tip na vrzající volant? není to tak hrozné, víceméně závislé od teploty.. ale rád bych se toho zbavil..
-
- Kontaktovat uživatele:
No tak jsem tam nacpal poměrně dost oleje stříkačkou, a vůbec to neustalo, pak jsem vzal speciální olej ve spreji, prošel všelijaká místa a to malinko pomohlo. Ale vůbec netuším odkud to vychází. Zdá se že to souvisí s něčím co je na poz. č. 9 (tím hliníkovým ramenem). Asi nezbyde nic jiného, než ty čepy vyměnit.