Vyzkousim, diky
Je to tak, akorat to nepipa, jako s nahradnim ovladacem.
Asi to neni nastaveno.
U Passatu treba stacilo drzet a sly okna dolu.
Nevim co jde u Bmw
filini28 píše:Vyzkousim, diky Je to tak, akorat to nepipa, jako s nahradnim ovladacem. Asi to neni nastaveno. U Passatu treba stacilo drzet a sly okna dolu. Nevim co jde u Bmw
akust.signal.při odemčení a zamčení májí jen auta s alarmen-jinak jde přes diag.nastavit blikání směrovek..Jinak ovládání oken přes dálku se už dostalo i k BMW ne však každej Passat a každý BMW má stejnou či bohatou výbavu-jestli se nepletu
Já mám tedy na mém e39 530dA 2001 nastaveno, že když v létě nechám otevřená okna a šíbr a vystoupím tak stačí držet prostřední tlačíko dálk.ovladače (Diamantu nebo píči, co je pro Vás cennější ) a auto se mi nejprve zamkne a za pak se mi všechna okna i šíbr zavřou. Plus mám nastaveno bliknutí směrovek.
chaluha71 píše:Já mám tedy na mém e39 530dA 2001 nastaveno, že když v létě nechám otevřená okna a šíbr a vystoupím tak stačí držet prostřední tlačíko dálk.ovladače (Diamantu nebo píči, co je pro Vás cennější ) a auto se mi nejprve zamkne a za pak se mi všechna okna i šíbr zavřou. Plus mám nastaveno bliknutí směrovek.
Jaja, mám to isté plus samozrejme aj pri odomykaní, pri podržaní to otvorí okná a šíber...