Včera jsem chtěl vyhnat trochu sazí z výfuku...tak jsem na to dupnul a stalo se to,že asi po vterině,jsem měl pocit,jako když mi někdo chytne za tažný a táhne mi zpět.Tak jsem to vykoušel asi tak 10x znovu a z těch cca 10ti pokusů to udělalo tak 3x.Než se mi tohle stalo,tak jsem měl občas pocit,že to vůbec netahne odspoda,jinak auto vůbec nekouří,i když mu naložím nad 4tis./ot.
Abych to ještě upřesnil...když přidávám plyn plynule,tak se mi zdá,že to jede v poho a ten zpětnej tah tam není,ale když dám plyn na podlahu,tak mi to udělá co jsem popsal.
Takže první věc co mi napadá je váha vzduchu,další věc podtlaková hadička od turba...s tím souvisí můj dotaz...
Dělá to i když dám ten plnej plyn třeba jen v 1tis./ot,takže z toho vyvozuju,že podtlaková hadička od turba to být nejspíš nemůže...když turbo spíná asi až v 1500ot.
Byl jsem s tím na diagnostice a když jsem to projížděl,tak to zrovna neudělalo nic...na váze vzduchu měl okamžitou hodnotu cca 900 (nevím čeho) ve 4tis.ot Ukázala se tam jen ta okamžitá hodnota,ale požadovaná ne..
Nevím,jestli ta váha může být třeba nějak "načatá" když jsem ji měl už drív v pr... na dvou tdičkách,tak byla vždycky rovnou ko.
Díky za odpovědi