Nedávno jsem si koupil E61, ale bohužel jsem na něm neměl závěs tak jsem se rozhodl pro montáž svépomocí a po dlouhém vybírání jsem se nakonec rozhodl pro TZ Westfalia, které se dodává i original od bmw. Tažné zařízení včetně elektroinstalace stálo 12060Kč a zítra jse du pustit do montáže tak se pokusím vše nafotit a v případě zájmu můžu poskytnout.javascript:emoticon(':wink:')
Jak je to na E39? Je tam příprava na elektro?
Myslím tím, pokud nemám již tovární TZ, jestli se vyplatí shánět použité s origo elektrikou a tu jen někam nacvaknu???
Zdravim všechny, 530d má can-bus nebo je to ještě klasicky a může se to připojit ke světlum?
A jak vyřešit tažny když mám Mkovy nárazniky a nechcu do něho dělat díru?? Má někdo zkušenost, jestli je to řešitelny ?
Zdravim všechny, 530d má can-bus nebo je to ještě klasicky a může se to připojit ke světlum?
A jak vyřešit tažny když mám Mkovy nárazniky a nechcu do něho dělat díru?? Má někdo zkušenost, jestli je to řešitelny ?
530D E61 má samozřejmně CAN-BUS sběrnici a světla jdou přez CAN, až na brzdu. Nejlepší je koupit elektroinstalaci přímo na dané vozidlo. Vše jsem nafotil při montáži a chystám se sem dát foto postup.
530D E61 má samozřejmně CAN-BUS sběrnici a světla jdou přez CAN, až na brzdu. Nejlepší je koupit elektroinstalaci přímo na dané vozidlo. Vše jsem nafotil při montáži a chystám se sem dát foto postup.
Tak jsem chtěl fotky dát na fórum, ale nejdou mi sem vložit tak bohužel. Mám nafocený celý postup montáže tažného zařízení, kdyby měl někdo zájem tak ať písne.
Tak jsem chtěl fotky dát na fórum, ale nejdou mi sem vložit tak bohužel. Mám nafocený celý postup montáže tažného zařízení, kdyby měl někdo zájem tak ať písne
Ahoj, platí to ještě..? chystám se na montáž TZ a asi největší hrůzu mám z el. instalace.. pokud k tomu máš nějaké foto byl bych rád za zaslání.. e-mail: exclusiveauto@seznam.cz