Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
DVD mapy 2012 do E39
-
Ahojky.
Mám neorigo DVD mapy 2012 pro BMW navigaci, včetně MK4. Jedná se o dvě verze.
1) NAVTEQ BMW Navigation DVD5 Road Map Europe HIGH 2012
Tato verze je upravená pro vypálení na jednovrstvé DVD. Byly vyjmuty všechny ostaní jazyky kromě Angličtiny, jinak je obsahuje naprosto vše! Dále obsahuje integrované rychlostní kamery. Více info v přiloženém souboru "informace o DVD5"
2) NAVTEQ BMW Navigation DVD9 Road Map Europe HIGH 2012
Tato verze je FULL neupravená, pro vypálení POUZE na dvouvrstvé DVD! Více info v přiloženém souboru "informace o DVD9"
Bohužel nemám otestováno, protože nevlastním zatím MK4 mechaniku ale pouze MK3. Ale podle dostupných informací fungují,po dodržení doporučení, bez problémů.
V případě zájmu mi napište PM a uveďte svůj email. Na něj Vám pošlu *txt soubor s odkazy na stažení.
Nebudu sem na fórum dávat přímé odkazy, jistě chápete proč...
Tato verze je upravená pro vypálení na jednovrstvé DVD. Byly vyjmuty všechny ostaní jazyky kromě Angličtiny, jinak je obsahuje naprosto vše! Dále obsahuje integrované rychlostní kamery. Více info v přiloženém souboru "informace o DVD5"
Tato verze je FULL neupravená, pro vypálení POUZE na dvouvrstvé DVD! Více info v přiloženém souboru "informace o DVD9"
Bohužel nemám otestováno, protože nevlastním zatím MK4 mechaniku ale pouze MK3. Ale podle dostupných informací fungují,po dodržení doporučení, bez problémů.
V případě zájmu mi napište PM a uveďte svůj email. Na něj Vám pošlu *txt soubor s odkazy na stažení.
Nebudu sem na fórum dávat přímé odkazy, jistě chápete proč...

- Přílohy
-
- Informace o DVD9.doc
- V tomto souboru najdete informace o verzi na dvouvrstvé DVD (DVD9)
- (11 KiB) Staženo 115 x
-
- Informace o DVD5.doc
- V tomto souboru najdete informace o verzi na jednvrstvé DVD (DVD5)
- (14.5 KiB) Staženo 137 x
-
chaluha71 píše:Ahojky.
V případě zájmu mi napište PM
A něco aktuálního na cd pro mk3 máš taky?
Pro čtení dualLayer disků (dvouvrstvých) musíš mít firmware v.31 a vyšší...
Ale mít správný firmware bohužel nestačí. Záleží na danné mechanice,zda dokáže také vypálené DualLayer disky vůbect přečíst. Origo ti ale na 100% půjdou. Dále záleží na médiu, způsobu vypálení atd...
Je to někdy bohužel trochu "alchymie...."
Ale mít správný firmware bohužel nestačí. Záleží na danné mechanice,zda dokáže také vypálené DualLayer disky vůbect přečíst. Origo ti ale na 100% půjdou. Dále záleží na médiu, způsobu vypálení atd...
Je to někdy bohužel trochu "alchymie...."

Tak trosku dalsi nepravdivy mytus... V podstate na tom neni vubec nic, zadna alchymie.
Pokud by nekdo mel zajem a je z Prahy / Tabora / Pardubic mohu predvest na Vasem aute. Zatim se mi nestalo, ze by DVD nefungovala. Mam business, High i Profi. Vsechny jsou kopii z originalu (kupovali jsme je s kamosi).
Vic SZ, urcite se domluvime
Pokud by nekdo mel zajem a je z Prahy / Tabora / Pardubic mohu predvest na Vasem aute. Zatim se mi nestalo, ze by DVD nefungovala. Mam business, High i Profi. Vsechny jsou kopii z originalu (kupovali jsme je s kamosi).
Vic SZ, urcite se domluvime

AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Tak trosku dalsi nepravdivy mytus... V podstate na tom neni vubec nic, zadna alchymie....
Ano, máš pravdu. Pro Tebe (vás) a pro mne to je jistě již rutina Ale já můj příspěvek směřoval právě na ty ostatní uživatele, kteří PC a vypalování moc "nehoví" a těch je opravdu vetšina. Nechci tady v žádném případě někoho strašit či dělat ze sebe nějakého machra. Rád pomůžu a poradím,pokud budu moci.
Jinak pro Vás, co jste mne žádali o nové verze map pro starší systémy (MK3, CD verze) mám info, že již mám poslední dostupné verze map!
Blaupunkt Teleatlas TravelPilot DX 2011-2012
Jedná se o mapy 2011/2012:
CZ/PL, Alpy, Benelux, France, Germany, Italy, Iberia (Španělsko/Portugalsko), Major Roads (hlavní tahy Evropy)
O víkendu skusím otestovat a napísu info

chaluha71 píše:
Blaupunkt Teleatlas TravelPilot DX 2011-2012
Tak to jsem si na 100% jistej, že to fungovat nebude
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Ach jo. Alespoň kdyby jsi uvedl nějaký důvod proč by neměli fungovat....
Tyto mapy jsou odzkoušené, dle zahraničních fór a funkční. A já osobně vlastním Ty samé mapy, akorát starší verzi 2010/2011, tedy Blaupunkt TravelPilot DX 2010/2011 a v mé e39 530d, MK3 navi 16:9 chodí naprosto bez problému...zvláštní. Tak nevidím důvod, proč by tyto fungovat neměly.
Jinak je možné,že název není úplně přesný protože někde se uvádí název Blaupunkt TeleAtlas DX 2011/2012 ale jedná se o jedny a tytéž mapy od Teleatlasu.
Tyto mapy jsou odzkoušené, dle zahraničních fór a funkční. A já osobně vlastním Ty samé mapy, akorát starší verzi 2010/2011, tedy Blaupunkt TravelPilot DX 2010/2011 a v mé e39 530d, MK3 navi 16:9 chodí naprosto bez problému...zvláštní. Tak nevidím důvod, proč by tyto fungovat neměly.
Jinak je možné,že název není úplně přesný protože někde se uvádí název Blaupunkt TeleAtlas DX 2011/2012 ale jedná se o jedny a tytéž mapy od Teleatlasu.
Mapy DX jsou pro koncernový navigace DX, Blaupunkt DX nebo starý šipkový Fordy
VELIKÁ OMLUVA Vlastovi a všem.
Já si tyto mapy spletl s mou navigací, co mám v kamionu. Blaupunkt TravelPilot DX 2010/2011 jsou skutečne pro koncernová auta.
Ale nic se neděje, sehnal jsem, teď již ty správné mapy! :D
BMW Navigation CD VDO Dayton MK1, 2, 3, 4, 2011-2012

- BMW serie 3 - E46 (do 03/2005)
- BMW serie 5 - E39 (do 07/2003)
- BMW serie 7 - E65/E66 (do 10/2005)
- BMW serie X3 - E83 (2001> 2007)
- BMW serie X5 - E53 (1999> 2005)
- BMW serie Z4 - E85
- BMW serie Z8 - E52
Tak snad už je vše OK